Nek tek is fáj most a fejete k? Már 3 napja fáj
Figyelt kérdés
nem tudom mitől, de 3 napja hasogat a fejem. anyám azt mondja h túl sokat ülök a gép előtt, de biztos nem. péntek délelőtt kezdett fájni a fejem, csütörtökön egész nap tanultam, a gép közelébe se mentem. én személy szerint a frontra saccolok.tökre idegesítő, h minden nap be kell vennem egy rohadt gyógyszert, de az is csak részben használ2010. jún. 6. 16:20
1/5 A kérdező kommentje:
jah, és csak 17 éves vagyok, a frontérzékenység ha jól tudom késöbb alakul ki
2010. jún. 6. 16:22
2/5 anonim válasza:
a frontérzékenység nincs korhoz kötve:)
3/5 anonim válasza:
szombat-vasárnap nem is volt front
4/5 timido válasza:
nekem tegnap is egész nap, és ma is nagyon fáj a fejem. még a vérnyomásom is alacsony. iszonyatos. de szerintem én most azért vagyok erre érzékenyebb, mert lebetegedtem.
17/L
5/5 A kérdező kommentje:
nekem azóta fáj, pedig ma már kedd van:@ nekem csak hőemelkedésem van, de meg is vagyok fázva, vagy allergia.áhh rohadt szar, mert így semmire nem bírok figyelni, meg órán is csak fetrengek:D
2010. jún. 8. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!