Helicobacterem van. Meggyógyulok? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
kigyógyulhatok belőle? sok helyen olvastam nem használnak az antibiotikum2018. jan. 27. 06:24
2/7 A kérdező kommentje:
én megakarok gyógyulni..csak ami aggaszt hogy a gasztroenterológusom fél vállról veszi a dolgot és 3 hét múlva adja oda az antibiotikumot..házi orvos felírhatja nekem?
2018. jan. 27. 09:00
3/7 anonim válasza:
Volt idő, mikor engem is ezzel riogattak. Vérképemben látták, majd a kilégzési teszt negatív lett. De ott sokan mesélték, hogy hosszú az antibiotikum kúra és nagyon megterhelő. Te voltál már teszteken? Vagy miért érzed azt, hogy az orvos félvállról veszi? Addig jó még a doki nem írja fel a rengeteg antibiotikumot.
4/7 A kérdező kommentje:
gyomortükrözésen voltam ott vettek mintát és kiderült hogy az van bennem:/ emiatt vannak is panaszaim..kezelem itthon propolisz,grapefruit cseppel addig is hogy ne legyen rossz..csak zavar hogy lefogytam emiatt a kis dög miatt ami bennem van..bár nem rég kezdtem el..azért gondoltam hogy fél vállról veszi mert 3 hét múlva kaptam időpontot hogy felírja a gyógyszereket..azt hittem ezt hamarabb fogják
2018. jan. 27. 09:19
5/7 A kérdező kommentje:
meg még fermentált papayával próbálkozok ami állítólag jó rá
2018. jan. 27. 09:35
6/7 anonim válasza:
antikúra én úgy tudom meg lehet belőle gyógyulni csak tényleg megterhelő
7/7 alex0505 válasza:
Szia
Rendbejöttél?
Én most kezdem majd a kúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!