Cifloxin tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ma 3. napja vagyok lázas, háziorvos írt fel Cifloxin nevű antibiotikumot. Több gyógyszerre is allergiás vagyok, ezért nem merem bevenni. Soha nem szedtem még ezt a fajta gyógyszert, és másmilyet se nagyon.. érdekelne, valaki tapasztalt e valamilyen mellékhatást a Cifloxin használata során? Köszönöm a válaszokat!2017. dec. 11. 11:00
1/3 anonim válasza:
És milyen gyógyszerekre vagy allergiás? Mondtad ezt a háziorvosodnak, ugye?
Én húgyúti fertőzésre szedtem (jelenleg is szedem, de szedtem már korábban is), kifejezetten erős antibiotikum, és nekem a májfunkciós értékeimet rendesen megdobta, mikor utoljára szedtem... Most is csak saját kérésemre írta fel ezt a doki, mert a nagyon makacs fertőzésemet korábban is eredményesen kikezeltem cipróval.
2/3 A kérdező kommentje:
Penicillin illetve klimicin, ibuprofen. Nem szoktam gyógyszerezni magam, pont a hajlam miatt, de nagyon nehezen jövök helyre, úgyhogy valamit kell szednem. :( A háziorvos remélhetőleg tudja hogy allergiás vagyok több antibiotikumra! :) Akkor nálad ezek szerint bevált!
2017. dec. 11. 12:12
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem bevált. Nagyon csúnya fertőzésekből sikerült kigyógyulnom vele. Remélem, most is beválik.
Ha eleve nehezen jössz helyre, lehet nem árt az erős antibio...
Jobbulást!
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!