Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért irritálja ennyire a...

Miért irritálja ennyire a torkomat a joint?

Figyelt kérdés
Decemberben kezdődött, előtte nem volt ilyen gond, azóta meg mindig köhögök, majdnem megfulladok, nem is tudom rendesen lent tartani. Mit lehet csinálni ilyenkor? Sütit kétszer próbáltam, az nem jött be annyira.

2018. jan. 25. 11:54
1 2
 1/12 anonim válasza:

tisztán szívod vagy dohánnyal?

milyen papírt használsz?

2018. jan. 25. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
ha emellé tarkó/fejfájás társul lehet csak túl vegyszeres a dzsó
2018. jan. 25. 12:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Tisztán szoktam, Smoking papírt használok, kicsit vágok le a szélességéből, hogy ne legyen annyiszor körbetekerve. Bongot gondoltam még venni, de azt ugye nem nagyon lehet hordozni. Vaporizer lenne a legjobb szerintem, de most nincs lehetőségem 30-40 ezret kiadni rá.
2018. jan. 25. 12:09
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem élnél kábítószerrel akkor nem lennének ilyen problémáid. Szerintem szívj minél többet, hamarosan olyan nihillista leszel tőle, hogy nem fog érdekelni kapar e a torkod. 😁
2018. jan. 25. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
bocs 4es de hülye vagy. 10 éve szívok. napi szinten. van életem melóm háztartásom ambícióim még sportolok is.te meg csak hülye vagy
2018. jan. 25. 12:19
 6/12 Metionin ***** válasza:
Kiszárítja a nyálkahártyát. Próbáltál már közben inni (nem alkoholt)?
2018. jan. 25. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez mind lenne neked 5öske akkor nem szívnál 😉 mondjuk elég szánalmas, hogy erre ilyen büszke vagy. Ha ennyire rá lennék szorulva tuti nem hírdetném.
2018. jan. 25. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tőlrm azt hiszel 4es ami téged megnyugtat:). Rengeteg sima hétköznapi ember szív...és ha pár országgal odébb lennénk ez nem is lenne ennyire téma.
2018. jan. 26. 07:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valami herbát kaptál!Na az a kukába való!
2018. jan. 27. 11:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem herbál, az biztos, szerintem nem is vegyszeres, mert ezen kívül semmi rosszat nem tapasztalok. Inni szívás közben nem szoktam, csak utána, majd iszok közben is, hátha segít. Viszont most a legutóbbit bent toltam el, és nem kellett egyáltalán köhögnöm. Lehet, hogy az a gond, hogy ilyenkor télen felváltva szívom be a 0 fokos levegőt, meg a több 100 fokon égő cigi füstjét, aztán ez nem tetszik a torkomnak. Mindenesetre köszönöm a válaszokat:)
2018. jan. 27. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!