Miért van ez a Fűtől?
Sziasztok!Az a problémám,hogy mieött neki állok cigit tekerni,egyből elkell mennem wcre,és először oké volt,de észrevettem,hogy ez minden cigi tekerés elött van.Mostanába azt is észrevettem amikor eltervezem,hogy nekiállok tekerni,akkor is rámjön.Lehet hülyének fogtok nézni de így van.Mondták már,hogy nem bírom és azér,dehát sose szoktam besokalni,életembe talán 2-3 max 4 alkalommal.Miután elszívom,már nem is kell wc-znem.
Kérlek titeket,azokat a válaszokat mellőzétek,hogy káros,drogos vagyok,és minden féle "ellenem" szóló dolgot,fikázódásra nem vagyok kiváncsi.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Köszi a válaszokat, de nemvágom mér nyáron nemvolt olyan nap,hogy ne offoltam volna,meg nemrégibe is volt 1 hónap amikor kb minden nap,aztán lett egy pici szünet mer úgy éreztem,hogy egy "kilót" rakok bele akkor se üt úgy meg ahogy "kéne".
Mégegyszer köszi :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!