Miért fáj ennyire már egy hete a fejem?
Figyelt kérdés
Pont egy hete reggel arra ébredtem,hogy hasogat a fejem,kétoldalról lüktet.a kevés alvástól szokott lenni,de aznap éjszaka 10 órát aludtam.megittam 4 liter vizet aznap,bevettem 2 algoflexet,semmi.másnap,utána,és utána is ugyanez.elmentem gyógyszertárba,adtak egy homeopátiás gyógyszert,szedem azóta is,semmit nem segít.4-5 litert iszok,9-10 órákat alszok,szedem a gyógyszert,és mégis nagyon fáj.amikor mozdítom valamerre a fejem,akkor a legrosszabb.most már a sírás kerülget.mi miatt lehet??2010. jún. 5. 21:46
1/7 anonim válasza:
Vérnyomásod nem ingadozik? Jó lenne megnézned naponta többször is. Vagy a frontoktól lehet migrénes fejfájásod. Próbáld még ki a Coldrexet. Nem vagy esetleg vashiányos, attól is borzalmasan fájhat a fejed. Ezeket mind tapasztalatból írtam le. Volt rá eset, hogy így jártam én is. Már mindent kipróbáltam, és a gyógyszerésznő ajánlotta a coldrexet. Na az segített, de már nem láttam a fájdalomtól. Viszont, ha nem múlik el semmitől hétfőn orvos!
2/7 A kérdező kommentje:
anya mondta mérjem a vérnyomásom,sőt a vércukorszintem is,szinte semmi,minimális különbség,teljesen normális.coldrexet nekem is mondták a gyógyszertárba ha a homeopátiás nem hat,nem hatott,vettem be,semmi...vashiány kétlem,szedek vasat.de köszi az ötleteket:)
2010. jún. 5. 22:13
3/7 A kérdező kommentje:
jah és hányingerem is van folyamatosan azóta
2010. jún. 5. 22:17
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy a hülye időjárás miatt van, folyamatosan változik egyik percben esik, másikban nem. ha frontérzékeny vagy, ettől is lehet. nekem is elég sokat fáj, mondjuk így ennyire sokáig nem fájt még. lehet migrén, attól van hányingere is az embernek.
ha nem múlik, elmennék a helyedben laborba, vérvételre.
5/7 A kérdező kommentje:
eddig soha nem volt ilyen,nem vagyok frontérzékeny...igazából amióta elkezdődött csak ugyanolyan sz.r idő volt,ma lett hirtelen meleg,szóval nem is amiatt,szerintem.már hánytam is,hányingerem is van még,bújom a netet valami ötlet után,de semmi...hétfőn azonnal dokihoz megyek,már kb sírok a fájdalomtól.aludni sem tudok tőle
2010. jún. 5. 22:34
6/7 anonim válasza:
Nekem is voltak lüktető, el nem múló fejfájásaim, és az volt a baj, hogy az egyik szemem rosszabbul látott mint a másik, és emiatt (orvos mondta) az agyam nagyon megerőltette így magát. Ha már több napja fáj a fejed ajánlom azt, hogy nézzél el az egyik legközelebbi szemészetre.
7/7 A kérdező kommentje:
ma is nagyon fáj a fejem.de szemüveges vagyok,és 1,5 hete voltam kontrollon.
2010. jún. 6. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!