3 hete folyt a fülemből a trutyi egy kicsit és most fáj, ettől már a fejem is. Olyan, mint ha el lenne dugulva. Doki mit csinál vele? Jártatok így?
Figyelt kérdés
4-szer műtötték régen a sok genny miatt, nem is hallok vele normálisan, hallócsontom és a dobhártyám el volt rohadva, ezt is úgy csináltak bele. Nem szeretném, ha megint előjött volna ez a betegség, inkább felkötöm magam. Pesten műtöttek régen, itt a városban nincs normális doki, felszerelés. Ide kell mennem majd megnézetni, de vajon mit csinálnak vele azon kívül, hogy kitisztítják? Felszúrják?2011. ápr. 13. 11:41
1/7 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen akkor azt mondták beszakadt a dobhártyám, de hogy mitől? Viszont semmit nem csináltak vele, mert kicsi volt a sérülés, nem érhette víz és szépen meggyógyult, de nála bonyolultabb a helyzet ezért sajna nem tudom...
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is szakadt már be dobhártyám a másik fülemben. Ez tényleg más, mert ott nem folyt semmilyen genya akkor.
2011. ápr. 13. 11:59
3/7 anonim válasza:
Menj el nézesd meg úgyis mondani fogják mi a teendő vele! Ha nem tetszik amit csinálni akarnak akkor nem egyezel bele és eljössz majd keresel egy másik dokit...
4/7 A kérdező kommentje:
Ha fel akarják szúrni, akkor a másik doki is azt akarja csinálni szerintem, hiába mennék máshová. :(
2011. ápr. 13. 12:07
5/7 anonim válasza:
Ha már 4-szer jártál így, akkor sajnos ez az 5. És minél tovább húzod az időt, annál súlyosabb állapotba kerülsz.
6/7 anonim válasza:
belső fülgyulladás. azonnal doki
nekem csak külső volt, mégis 3 napig kellett bejárjak nyáron, hogy alkoholos gézt nyomjanak nagyon mélyre a fülembe. ugyanakkor írnak fel antibiotikumot is, azt nem muszáj szedni. ha most halogatod, annál nagyobb az esélye, hogy visszajáró betegség legyen, és hogy időközönként begyulladjon. szal fülorrgégészhez gyorsan!
7/7 A kérdező kommentje:
Azon aggódok, hogy ne szúrják fel...
Elvileg műtétkor csináltak valami kis elvezetőt a trutyinak, ahol ki tud jönni. A felszúrás most a legnagyobb gondom...
2011. ápr. 13. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!