Babygirl122 kérdése:
13 eves korban nornalis a barna menzesz?
Figyelt kérdés
13 vagyok (januar 27 leszek 14) es penteken (19) nagyon fajt a hadam alja mert nagyon megfaztam kint de ahogy meleget tettem oda jobb lett. Es ra masik napra megisjott pedig 28 kellett volna megjonnie kb. ilyen barnas szinu...es nagyon keves tenyleg csak egy kis folt van tegnal ita a beteten...ez nornalis? Vagy ez a megfazastol van? Vagy valami betegseg? Nagyon felek. Ja es a menzeszem meg mindig nem allt be rendesen szval elofordul h 5-6 nappal hamarabb vagy akar kesik is.2018. jan. 21. 10:16
1/1 anonim válasza:
Ilyen korban még nem szokott rendszeres lenni, és a színe sem mindig ugyanolyan. Ne stresszelj miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!