Mi lehet ez a fulem mogott?
Figyelt kérdés
A fulem mogotti csonton lett egy pukli es faj nagyon foleg hogy a szemuvegem is nyomja, bar azota mar levettem de meg mindig faj. Csak ma jott ki hirtelen meg soha nem volt ilyen. Elegge felek az ilyenektol. Pattanas esetleg? De pont ott?2018. jan. 20. 21:34
1/5 anonim válasza:
Sűrűn előfordul az ilyen, genny gumo és amíg nem jön ki fájni is fog. Sajnos ki kell szúrni/nyomni ha már elég érett
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem szukseges orvoshoz mennem? De mitol alakulhatott ez ki?
2018. jan. 20. 21:47
3/5 anonim válasza:
Nem, ez teljesen normális. Semmi bajod!
Nyugi. Sajnos nekem is volt nem is egyszer de volt hogy a fülem belsejében :O a fülem mögött is. Nem igényel sok figyelmet , fertotlenitsd és ha úgy erzed kicsit puhul próbáld ki nyomni . Nagyon fog fájni de utána elmúlik:)
4/5 A kérdező kommentje:
Huh akkor jolvan en mindig a legrosszabbra gondolok eloszor sajnos, es mar azon gondolkoztam hogy mi lesz majd velem a muteten, ha ki kell muteni azt a puklit.
Koszonom a gyors valaszt, eletmento vagy!:)
2018. jan. 20. 22:07
5/5 anonim válasza:
Figyi nem vagyok orvos persze van olyan keles amit ki kell vágni de ha nem fertozodik el és magadnak kitudod nyomni, általában amúgy ki is fakad magától akkor semmi baj nem lesz .
Ne gondolj rosszra :)
És általában magától gyógyul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!