Sistereg, zug a fulem. Mitol?
Figyelt kérdés
Nagyon megvoltam fazva, es ekkor a bal fulemre elkezdtem egyre gyengebben hallani, most mar szinte elig hallok valamit, voltam fuleszeten, ott aztmondtak szep tiszta a hallojaratom, nincs begyulladva sem, orrsprezzek, elobb utobb elmulik. Egyik nap szensavasat ittam, reccsent egyet a fulem es jobb lett, akkor sem nyertem vissza teljesen a hallasom, de sokkal jobb lett, gondoltam biztos csak bedugult, aztan ejjel megint rosszabb lett, reggelre megint alig halottam, azota eltelt ket nap mostmar egyre gyakrabban zugast, sitergest hallok, olyan mintha folyna benne valami vagy nem is tudom, eleg furcsa hang. Mint amikor eroseb fuj a szel kb ahhoz tudnak hasonlitani...ha szensavast iszok, neha recseg, de nem javult semmit. Mi lehet ez? Es mikor mulik el kb?2017. dec. 26. 15:53
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék még egyszer orvoshoz, ha lehet akkor máshoz, mert ez nekem a középfülgyulladáshoz hasonlít. Legalábbis nekem akkor volt ehhez hasonló érzésem.
2/3 anonim válasza:
Én is azt mondom,gyorsan vissza a fűlészetre.Sok minden állhat a háttérben,aztán könnyen mondják miért nem jött előbb .Van amikor hiába megyünk azonnal,az6t mondják időpontot kell kérni.A várakozás akár 1 hónap is lehet .
Ez jelenti a sürgős vizsgálatot,ellátást.
3/3 anonim válasza:
#2 Nálunk a fülészetre nem kell semmi időpont, meg beutaló. Leülsz, sorra kerülsz. Miért az ellátást okolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!