Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tejallergiás vagyok, tejet...

Tejallergiás vagyok, tejet ittam és most bajom van tőle. Mivel tudnám elmulasztani?

Figyelt kérdés
Vörös foltos vagyok, görcsöl a hasam és hasmenésem van. :/ Be lehet rá venni valamit, ami elmulasztja?
2010. jún. 5. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:

hasmenésre széntabletta,vitaminok, sok folyadék, magnézium+kálcium.. nemtudom hogy ez segit e,de egy próbát megér mert bajod nem lesz tőle.

Máskor ne igyál tejet:) Én is fosok tőle mint az állat,tudom miylen érzés,egy ideje inkább nem iszok semennyit.:D

Jobbulást

2010. jún. 5. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem nem lesz súlyosabb bajod, és nagyon remélem. Ha tudod, hogy tejallergiás vagy miért teszed. Én lisztérzékeny vagyok, de még egy morzsánnyi normál kenyeret sem merekmegennimiatta, pedig már 5 éve az vagyok. Ne kockáztass máskor légyszives. Kálcium pezsgő tablettát, vagy chlaritin akut allergia gyógyszerből 1 szemet. Nagyon vigyázz magadra, mert akár kórházba is kerülhetsz vele. Figyeld magadat, és ha nem leszel jobban irány az ügyelet.
2010. jún. 5. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Széntabletta pont nincs itthon, de a többit megpróbálom, köszi.

Az a baj, hogy én imádom a tejet. :D

2010. jún. 5. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi neked is. Szerintem már nem lesz rosszabb, de ez sem valami kellemes.

Máskor nem kockáztatok, de néha elcsábulok, mert írtam fent, hogy imádom. :/ Csak aztán meg ez van.

2010. jún. 5. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Addig jár a korsó a kútra....

Ne játssz az életeddel, egyszer majd jó befulladsz, meg összeomlik a keringésed.

végzős orvostanhallgató

2010. jún. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!