Másnak is fekete a könyöke?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogy nagyon fekete a könyököm? Alapból sötétebb a bőröm (nem vagyok roma), gyakran dohányzom könyökölve, de annyit nem, hogy ennyire fekete legyen. Hiába mosom, nem fehéredik/világosodik ki. Létezik valamilyen krém, ami halványítaná egy kicsit?2010. jún. 5. 09:56
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ennek köze van valamilyen pigment többlethez?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem...nem, láttam már másnál is. Lehet, hogy rosszul írtam ki a kérdést...nem fekete, hanem nagyon sötét barna. Ha valaki ránéz, azt hinné, hogy retkes, pedig nem!
2010. jún. 5. 10:23
4/5 anonim válasza:
próbáld bekenni körömvirágkrémmel az mindenre jó
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nem vagy esetleg túlsúlyos? mert nekem is fekete volt kicsit a könyököm, és amint lefogytam, megszűnt ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!