Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szedjek rá? Hogy bírjam...

Mit szedjek rá? Hogy bírjam ki? tényleg rosszabb lesz műtét után?

Figyelt kérdés
epekő műtétem lesz 28 án, de már alig bírom ki.minden éjszaka megörülök a fájdalomtól egész nap fájdalom csillapítón élek meg nospán de már nem tudom meddig bírom néha a fájdalomtól annyira elvesztem az önuralmamat,hogy jaj.nem tud valaki valami praktikát,hogy vészeljem át addig.
2010. jún. 4. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nyolc éve volt a műtétem. Iszonyúan fájdalmas!!!! A műtétig kitartás, erő, önuralom. Szorítok neked!
2010. jún. 4. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem, ez még bő három hét! Nem értem miért nem lehet ilyen esetben azonnal megműteni egy beteget. A franc egye meg!Nem lehet valamit csinálni, hogy előre vegyenek. Példul bevinnének a kórházba a fájdalmaid miatt, és lehet azonnal megműtenének, vagy legalábbis a napokban. Mitől lenne rosszabb te szegény műtét után. Ennél már semmi sem lehet rosszabb, hogy görcsölsz. Szomszédasszonyom is elő volt jegyezve, de elvitte a mentő és másnap megoperálták. Azóta mindent ehet, és nincsenek fájdalmai. Annyira segítenék rajtad, mert tudom mi a fájdalom, nekem 3 hónapig volt lumbágóm a derekamban, de azt hittem megőrülök tőle. Úgy járkáltam, mint aki betojt. Bele is őszültem rendesen, csak néztek a rokonaim, hogy a franc történt velem. Persze a fájdalomba. Vagy kihívnám az ügyeletet,hátha tudnak valami okosat, injekciót adnak, vagy bevisznek infuzióra.Szurkolok neked, mindegy merre laksz!
2010. jún. 4. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam. A Cataflant próbáltad már?
2010. jún. 4. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
De a műtétután nem lesz rosszabb. 10 éve volt műtétem, 2 nap múlva kint voltam a kórházból, azóta semmi bajom.
2010. jún. 4. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Két éve volt a műtétem hidd el, hogy az kibirható s nem fáj, sokkal jobb lesz utána csak a diétát kell majd betartani . A kórházban kapsz majd egy lapot, hogy mit ehetsz stb. No de addig menj el a körzeti orvoshoz és kérj analgetika forte kúpot, nagyon erős fájdalom csillapító napjában csak 3 db-ot használhatsz, de addig segít kihúzni....! Sajnos nekem is várnom kellett és ez segített. Jobbulást kívánok neked!

2010. jún. 5. 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Ha már ennyire szenvedsz az nem normális!!28.-ig így nem lehet elleni.Édesapámat is előjegyezték epekő műtétre de ő panaszmentes.Ha annyira fáj akkor én a helyedben bemennék a kórházba a belgyógyászatra és elmondanám hogy mi van.Lehet hogy bevan gyulladva az epehólyag és környéke.Így viszont nemis operálnak!!!!Elkell hogy múljon a gyulladás majd utána.Irány a kórház!!!!
2010. jún. 5. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!