Alvás után 30+ éves kor fölött miért ébred föl az ember olyan gyűrött, nyúzott arccal, mintha egy gnúcsorda rohant volna át rajta?
Én már lassan 40 felett leszek, de reggelente szépen ki van simulva az arcom :)
Nagyon jókat alszom :) És mindig is így volt.
Szóval ez nem a kortól függ.
Nem alszol jól, vagy nem alszol eleget.
Vagy sokaknál az előző napi alkohol fogyasztás, cigarettázás is ilyen hatással van.
"De vajon az időben lefekvésen kívül min múlhat ez még?"
Azon, hogy mit és mennyit eszel, mennyi folyadékot fogyasztasz naponta, hogy mennyit sportolsz, mennyit vagy a szabadban, mennyit idegeskedsz, mivel töltöd a szabadidödet, milyen az általános egészségi állapotod, miylen meleg van a szobában, ahol alszol (20 fok fölött már problémás), mennyi a légnedvesség a lakásban, emnnyit szellöztetsz, - meg még rengeteg egyéb dolog, ezek csak a leglényegesebbek.
Én is így kelek, de én már jó pár éve....reggelente topa
vagyok, minden kiesik a kezemnől, azt sem tudom hol vagyok, alig bírok felébredni.
Ok, reégen keveset aludtam megvolt rá az okom, de azért mostanában megvan a 6,5 -7 óra és mégis nyúzott vagyok, mikoözben imádom amikor jönnek az emberek azzal, hogy nekik 5 óra alvás is elég, és fittek egész nap.....
nem tudom én sem miért van ez így, de vannak reggelek amikor kifejezetten nyúzott vagyok, mint pl. ma reggel.
Fájnak az izületeim, jön a hideg és megérzem régen azért nem volt ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!