Almaa kérdése:
Bedagadt szem, bedagadt nyirokcsomó. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Üdv. Most gyógyultam meg hőemelkedéses torokfájásos betegségemből.Viszont minden ismerősöm amint a gyógyulás után lát kérdezik hogy úristen mitől dagadt be a szemed?Magamon nem véltem felfedezni ezt, de legalább egy tucatnyian mondták...Ezen kívül a nyirokcsomóim bevannak dagadva és nyelni is nehezen tudok.(Lehet ettől). Mi lehet az oka?Lehet hogy allergia?Segítsetek és ha tudtok netalántán valameik elmulasztására orvosi rendelvény nélkül kiadandó gyógyszert azt is megköszönöm:)2010. jún. 4. 12:42
1/2 anonim válasza:
Ez valamitől odéma lehet. Lehet pont az antibiotikumtól jöttek elő ezek a tünetek. Légyszi visszamenni az orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
allergia lesz..bár nekem nincs orvosi diplomám...menj vissza a dokihoz,gyógyszert hagyd abba addig!
ca-t iggyál addig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!