Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek meg kéne nézetnem...

Szerintetek meg kéne nézetnem ezt az anyajegyet?

Figyelt kérdés

[link]

Nincs sok anyajegyem, ezért nem is szoktam szűrésre járni, de ma hosszasan tanulmányoztam ezt az egyet és kicsit aggódom. Viszonylag nagy és az elhelyezkedése miatt gyakran érik mechanikai hatások (pl. kidörzsöli a szeméremszőröm).

Nem poénból írtam a kérdést és tényleg segítőkész, értelmes válaszokat várok. Előre is köszi!

2018. jan. 4. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nézesd meg. Inkább feleslegesen, mint későn.
2018. jan. 4. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, csak hát eléggé kényes helyen van
2018. jan. 4. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem látom, hogy baj lenne vele. De érdemes a kevesebb anyajegyet is rendszeresen megnézetni, abból is lehet baj. Így a helyedben elmennék vele.
2018. jan. 4. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Feltétlenül nézesd meg! Nem néz ki rosszindulatúnak egyébként, de ha rendes a bőrgyógyász, akkor le is égeti egyből.
2018. jan. 4. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem aztán le ne égesse, ott halnék meg. xd

Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, még megbeszélem a szüleimmel a dolgot és meglátjuk. :)

Ui.: Nekem csak ilyen picike anyajegyeim vannak, nem is sötétek és nem is dudorodnak ki. Anya se mondta, hogy meg kéne nézetnem őket, de azért erről majd tájékoztatom őt is.

2018. jan. 4. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne égessenek le anyajegyet :))
2018. jan. 5. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!