Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a hadarás...

Mit lehet tenni a hadarás ellen? 17/F

Figyelt kérdés
Az előző pár évben elkezdtem eléggé hadarni, az emberek átlag minden harmadik alkalommal nem szokták érteni hogy mit mondok. Ezzel mit lehet kezdeni?
2018. jan. 3. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre én is nagyon kíváncsi lennék

Én is hadarok

2018. jan. 3. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak egy megoldás van erre ha tudatosan odafigyelsz akkor amikor mással beszélsz.

Nagyon nehéz mert végig koncentrálni kell.

2018. jan. 3. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Logopédián már voltál?
2018. jan. 3. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Odafigyelsz arra, hogy hogyan beszélsz.

De mehetsz logopédushoz is, utána bátrabban fogsz beszélni.

2018. jan. 3. 21:48
 5/5 anonim válasza:

A hadaras ellen:

Nagyon jo beszedtanarhoz erdemes jarni-sajnos az oradija is 6000 Ft feletti- es raadasul nagyon kevesen vannak Budapesten is aki felnottekkel foglalkozik.Ha a fizetesbol, csaladi hozzajarulasbol nem telik ki, akkor megeri valamilyen plusz munkat vallalni az oradij erdekeben.

Az also allkapocs nagy, oldott nyitasa nelkul es a szaj koruli apro, de rendkivul fontos izmok napi sokszori- minimum 4-6x 2-3 perc-edzese nelkul eselytelen artikulalva beszelni.

A beszedtanarral a ritmust, a a hangadast-hogy szep szemelyisegednek megfelelo, de eros hangod legyen- a nyelv, ajak, allkapocs gyakorlatokat kell jol elsajatitani es mellette otthon minimum egy orat gyakorolni.15-20 perc naponta nem elegendo.Tapasztalatbol mondom. Vagy ha csak ennyit gyakorolsz akkor tenyleg evek telnek el.

Az also allkapocs oldott nyitasa es a szaj koruli izmok napi gyakorlasa mindentol fontosabb.

2018. nov. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!