Mit tehetek hadarás ellen?
A hadarás nem amiatt alakul ki, hogy folyton gépezel, állandóan rövidítesz, vagy gyorsan akarsz valamit tenni, hanem amiatt, hogy pszichésen van probléma.
Legjobb volna egy pszichiáter. Neked ifjúsági, ha jól értelek.
de miért lenne pszichés problémám? :O
mondd el kiváncsi vagyok.a gépezést nem ugy értem hogy éjjel nappal csak WoW meg nem vagyok antiszociális meg nem beszélek magamban stb.
Az írásodból is látszik, nagyon gyorsan "gondolkodsz", és mondod, mondod, mondod. Idegen nyelveknél azért nem hadarsz, mert többször is átgondolod, hogy mit akarsz mondani, figyelsz, hogy helyesen mondd, gondolkodsz a nyelvtanon stb.
Szerintem csináld ugyanezt a magyarral. Mielőtt kimondanál valamit, 3* gondold végig, fogalmazd meg, és figyelj oda, hogy hogyan mondod. Próbálj erre figyelni egész nap. Elsőre nyilván nem fog menni, de egyre jobb lesz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!