Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek gerincferdülésses?

Hogyan legyek gerincferdülésses?

Figyelt kérdés

Szeretnèk gerincferdülést...tudooom nagyon hülyén hangzik de elmondom miért akarok

Szoval nekem írt ki az orvos gyógyúszást csak az lejár lassan ès a hátam egèszen rendbe jött szerintem elèg jó is lett..ez mind szuper meg minden...csakhogy naagyon szeretek úszni az èletem rèsze kiskorom óta...mindig úszni akartam(sportszerűen)de sohasem engedtèk a szüleim..ezèrt mikor mondtäk h uszasra kell mennem nagyon örültem de igy akar vege is lehet..mit tehetnek h tovabb jarjak illetve rosszabodjon a tartasom??

14/L

2018. jan. 3. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Az már régen volt, amikor azt mondták. Azóta változott a helyzet. Látják ők is, hogy jót tesz. Miért akarnák most is, hogy ne ússz? Velük beszélj, ne itt pánikolj idegenekkel megvitatva.
2018. jan. 3. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem inkább pályázázd meg értelmi fogyatékosság alapján, mert az alapján biztos megkapod és nem kell elrontanod miatta a tartásod.
2018. jan. 3. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:
#1momdtam nekik,de nem ozgatja őket csak az h kitűnű legyek meg hogy ne legyen rám semmien panasz ezenkívűl semmi..soha nem kèrdeznek..az orvoshoz is az ofő többszörös szólítására vittek el
2018. jan. 3. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen beteg ötletet sem hallottam még....

Hordj amúgy oldaltáskát, ha már szét akarod b....-ni az egészséged mindenképpen.

lehetőleg tegyél bele minél nagyobb súlyt, úgy biztosabb a siker.

De ha valami jó nehéz dolgokat kezdesz emelgetni, akkor sérved is lesz.

Jó eséllyel kapsz rokkant kártyát is és mellé egy kényelmes széket.

Eddig amúgy nálam ezen az oldalon Te vagy 2018 legnagyobb kérdezője :D

Két végtelen dolog létezik: az univerzum és az emberi hülyeség...

2018. jan. 3. 19:51
 5/9 anonim válasza:
100%

hali,szerintem nagyon gyorsan felejsd el ,hogy ujra gerincferduleses legyel! hidd el jobb ha nem vagy az! nekem eleg komoly problemam volt mert iszonyatosan fajt a hatam, aludni se tudtam tole plusz kolun orakra kellett jarnom ami persze a szabad idombol ment el!! orulj hogy vegre nem vagy az! ezt tenyleg csak a szuleiddel tudod megbeszelni probald meggyozni oket! pl. igerd meg hogy te mosogatsz,kiviszed a szemetet,a jegyeid nem fognak romlani. mond azt hogyha ki se probaltad akkor honnan tudjatok hogy ez lesz?!aztan ha bele mennek akkor majd kezdj el versenyekre jarni es bizonyitsd be nekik hogy milyen jo vagy.XD

az elozo valaszolonak meg:eleg bunko vagy hogy egy olyan lanyt bantasz akit nem is ismersz. es azzal hogy lehulyezed

ot okosabb nem lesz!te vagy a barom.

kérdező neked meg sok sikert!

2018. jan. 3. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző "lehülyéző" vagyok:

Igen, igazad van, lehet kissé bántó volt a véleményem...

Elnézést is kérek érte.

De, hogy valaki magában akarjon kárt okozni és ezzel valamit elérni elég gyerekes és nem éppen intelligens megoldásra vall.

4 év múlva felnőtt a kérdező jogilag és önrendelkező teljes mértékben.

Nem hinném, hogy 14 évesen nem lehet a szülőkkel egy ilyen dologról normálisan beszélgetni.

2018. jan. 3. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy nem jött még rendbe a hátad, és sajog is.
2018. jan. 3. 20:07
 8/9 anonim válasza:
eloszor is nem tudom hogy most pontosan ki ir de en a 2. valaszolonak cimeztem a rosszalo mondatom. csak mire megirtam a sajat valaszomat, beeloztek. a lenyeg hogy totalisan egyett ertek es szerintem se bolcs ilyen dolgot tenni, de kerem! 14 eves!nem felnot! meggondolatlan kamasz! es nem tudhatjuk, hogy milyen neki az elete. o feltett egy kerdest mi pedig megvalaszoltuk.
2018. jan. 3. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Hat igy megertem miert akarod

En magasra nottem gyorsan emiatt lett aztan a sport meg csak rontott rajt olyan szinten h mar fajt is igy muszaly voltam jarni

Mellesleg a valtaska mert az egy oldalat terheli a testnek ugyan ez a vívás bar ez hosszu folyamat gyors megoldas kb ha elmesz az orvoshoz egyedul es ott megbeyzeled vele ha nem jon be akkor fizetsz neki egy kicsit attol fugg mennyire eri meg neked

2018. jan. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!