Kényszeres mosakodási mániám van :/ Hogy legyek túl rajta?
Jó pár éve kényszerbeteg vagyok ám most nyáron ez teljesen elhatalmasodott és nagyon nehezen tudom kontrollálni! 5 évvel ezelőtt volt egy hasonló helyzet akkor majdnem egy év szenvedés után legyőztem ,de ez a mostani esett más kissé!
Annak idején egy külső tényező okozta , ami ahogy megszűnt úgy a kényszer is csillapodott, most viszont a kiváltó ok én magam vagyok , történetesen azért mert úgy érzem a pénisze miből szivárog valami! Annak idején ezt a részt úgy zártam le ,hogy ha bármit érzek ott lent ami nem vizelési inger akkor elmegyek letusolni! Sajnos a kényszer mellett van egy velem született vesebetegségem , ami sajnos mostanában igen sokat romlott és a dokik szerint nem kizárt ,hogy amit érzek az a vesém miatt van , mert folyamatosan gyulladásokat generál! Igazából azért kérdezek ,mert reménykedem benne hátha valaki volt már hasonló cipőben és tud tanácsot adni ! Előre is Köszönöm a válaszokat ! :)
orvoshoz menj és a vesebetegségedet kezeltesd
abból hogy gyakran zuhanyzol nem lesz baj
Hogyne lenne baj abból,ha sokat mosakodik?!
A bőr természetes védőrétegét gyengíti, a természetes zsírokat lemossa,ezáltal a bőre kiszárad.. Plusz rengeteg pénz a tusfürdő,illetve a víz.
A vesédet viszont tényleg nézesd meg orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!