Hogyan lépjek túl a kényszeres gyűjtögetésemen?
Ha ennyire félsz akkor kezd el apránként! Most komolyan!
Minden egyes alkalommal amikor lemész a lakásból vigyél le egy zsák vagy zacskó vagy szatyornyi szemetet. Hidd el nekem egy szomszédod sem fogja megkérdezni mi van benne. Aztán szép lassan el fog fogyni a felhalmozott szemét.
Ne azt szégyeld, hogy mekkora a szemetes amit leviszel, hanem azt, hogy nem vagy képes megfogni és levinni. A szomszédok még örülni is fognak szerintem, ha meglátják, hogy viszel valamit.
Muszáj túljutnod a fóbiádon, mert a dolog nem csak büdős, hanem baleset és életveszélyes. Fertőzést kaphatsz tőle, valamint elszaporodhatnak a kártevő bogarak. Amúgy meg nem csak a lakásod bűzlik, hanem te magad is, mert a szemét szaga sajnos beleívódik a ruháidba, a börödbe, a hajadba.
Jobb, ha minél előbb nekilátsz! Mert, ha nem teszel semmit nagyobb szégyen lesz amikor a jegyző fog hivatásos takarítókat küldeni és mindenki szeme láttára fogják kihordani a szemetet a lakásodból egy konténerbe. Plusz még jól meg is bűntetnek érte!
Szóval most kezd el a takarítást, állj fel a géptől, fogd meg a legközelebbi szemeteszsákod és vidd le!!!!
Minden nap vigyél le egy zsákot a lenti kukába, előbb-utóbb elfogy, vagy beszélj a kukásokkal, hátha elviszik az összeset ha lehordod.
Gondolom csótányok is vannak már, nemcsak pók. Nem csoda, hogy a szomszédok nem bírják.
Köszönöm az eddigi hsz-okat.
A barátom is mindig mondta, hogy majd leviszi.. így gyűlt..Pedig mindig mondtam, hogy késő este jó lenne ha levinne. Én baromira szégyelltem, nem igazán fogtam meg egyet se. Elcsesztem, tudom, de változtatni akarok. Szerencsére csak pókok van, más nem jelent meg, se ez is bőven elég, hiszen rettegek tőlük.Tudom, hogy ez egyre rosszabb lesz, tudom, hogy tűzveszélyes, már-már pánikbeteg is vagyok, munka közben is azon agyalok, hogy remélhetőleg nem égett le a lakás. nagyon rossz így élni, főleg, hogy képes vagyok órákig inkább sétálni, ülni valahol, minél később kelljen esetleg szembenéznem a szomszédokkal.
Megfogjátok az összes szemetet és kiviszitek a szeméttelepre! Egy menetbe letudjátok és rend lesz.
Ha erre nincs lehetőség akkor marad az apránként lehordás, mielőtt viszik el a szemeteket többet is letudsz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!