Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl a kényszeres...

Hogyan lépjek túl a kényszeres gyűjtögetésemen?

Figyelt kérdés
Nagy baj van.. Az egész ott kezdődött, hogy a nagyon pici kuka miatt hatalmas fekete zsákba raktam a szemetet.Amit aztán szégyelltem levinni, mert panelban lakom és hogy mit gondolnának rólam..Ott tartok, hogy az egyik szobában halomban állnak a zsákok, a szobában betelepedtek a pókok, büdös van.Már közlekedni sem lehet.A páromat is ennek is köszönhetően veszítettem el. A konyhában kosz van, a fürdőszobában szintén. Az alvós szobában is a szemeteken keresztül lehet közlekedni. Tényleg borzasztó káosz van. Nem azért, mert meg akarom tartani a koszt, egyszerűen minél több lett, annál inkább nem mertem levinni, nehogy gyanakodjanak a szomszédok. Most sajnos ott tartok, hogy a szomszéd fel akar jelenteni, mert van, hogy kimegy a büdös. Tudom, szégyen, kérlek ne bántsatok, így is csődtömegnek érzem magam. Már rettegek kimozdulni, nehogy észrevegyenek és szóljanak.Hogyan tudnék eltüntetni ennyi szemetet?Hiszen a lenti kukába sem férne ennyi zsák. Ha végre rend lenne, többet nem kerülnék ilyen helyzetbe..

2015. júl. 17. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Ha ennyire félsz akkor kezd el apránként! Most komolyan!

Minden egyes alkalommal amikor lemész a lakásból vigyél le egy zsák vagy zacskó vagy szatyornyi szemetet. Hidd el nekem egy szomszédod sem fogja megkérdezni mi van benne. Aztán szép lassan el fog fogyni a felhalmozott szemét.

Ne azt szégyeld, hogy mekkora a szemetes amit leviszel, hanem azt, hogy nem vagy képes megfogni és levinni. A szomszédok még örülni is fognak szerintem, ha meglátják, hogy viszel valamit.

Muszáj túljutnod a fóbiádon, mert a dolog nem csak büdős, hanem baleset és életveszélyes. Fertőzést kaphatsz tőle, valamint elszaporodhatnak a kártevő bogarak. Amúgy meg nem csak a lakásod bűzlik, hanem te magad is, mert a szemét szaga sajnos beleívódik a ruháidba, a börödbe, a hajadba.

Jobb, ha minél előbb nekilátsz! Mert, ha nem teszel semmit nagyobb szégyen lesz amikor a jegyző fog hivatásos takarítókat küldeni és mindenki szeme láttára fogják kihordani a szemetet a lakásodból egy konténerbe. Plusz még jól meg is bűntetnek érte!

Szóval most kezd el a takarítást, állj fel a géptől, fogd meg a legközelebbi szemeteszsákod és vidd le!!!!

2015. júl. 17. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Normális vagy? Vettél volna egy nagyobb kukát. Vagy vitted volna le a szemetet este vagy hajnalban. Vagy a párodat kellett volna erre megkérni.
2015. júl. 17. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden nap vigyél le egy zsákot a lenti kukába, előbb-utóbb elfogy, vagy beszélj a kukásokkal, hátha elviszik az összeset ha lehordod.

Gondolom csótányok is vannak már, nemcsak pók. Nem csoda, hogy a szomszédok nem bírják.

2015. júl. 17. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hsz-okat.

A barátom is mindig mondta, hogy majd leviszi.. így gyűlt..Pedig mindig mondtam, hogy késő este jó lenne ha levinne. Én baromira szégyelltem, nem igazán fogtam meg egyet se. Elcsesztem, tudom, de változtatni akarok. Szerencsére csak pókok van, más nem jelent meg, se ez is bőven elég, hiszen rettegek tőlük.Tudom, hogy ez egyre rosszabb lesz, tudom, hogy tűzveszélyes, már-már pánikbeteg is vagyok, munka közben is azon agyalok, hogy remélhetőleg nem égett le a lakás. nagyon rossz így élni, főleg, hogy képes vagyok órákig inkább sétálni, ülni valahol, minél később kelljen esetleg szembenéznem a szomszédokkal.

2015. júl. 17. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Megfogjátok az összes szemetet és kiviszitek a szeméttelepre! Egy menetbe letudjátok és rend lesz.

Ha erre nincs lehetőség akkor marad az apránként lehordás, mielőtt viszik el a szemeteket többet is letudsz vinni.

2015. júl. 17. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Na sikerült azóta kitakarítani a lakást?
2015. okt. 4. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!