Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Több kérdésem van, bővebben...

Több kérdésem van, bővebben lennt?

Figyelt kérdés

Mindig csinos csaj voltam, nem volt különösebb problémám magammal.

2008-ban szültem, ekkor 25 éves voltam, szülés után és azóta is tartom, feljött plussz35kg....bőrproblmáim lettek,szinte mindenhol szőrős lettem....olyan korpás lett a hajam hogy a bőrgyógyin se tudnak velem mit kezdeni...az ujjaim ahol hajlanak besötétedtek, a könyökömnél is...a hajam állaga is nagyon rossz lett, sőtt begöndörödött! Már jártam orvosoknál mindenféle vizsgálatot elvégeztek, de minden eredményem jó!

Segítsetek, mert egyszerűen nem ismerek magamra ha belenézek a tükörbe, rosszul vagyok magamtól, nem tudom mi történik velem? Állandóan sírok.

2010. jún. 4. 08:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem nem adtak semmi magyarázatot, annyival nyitotta ki előttem az ajtót, hogy lehet elkezdeni diétázni....

Próbáljak más orvost? De hát hol, kit? Debreceni vagyok

A klinikán meg mindig az rendel akinél voltam

2010. jún. 4. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!