Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Több kérdésem van, bővebben...

Több kérdésem van, bővebben lennt?

Figyelt kérdés

Mindig csinos csaj voltam, nem volt különösebb problémám magammal.

2008-ban szültem, ekkor 25 éves voltam, szülés után és azóta is tartom, feljött plussz35kg....bőrproblmáim lettek,szinte mindenhol szőrős lettem....olyan korpás lett a hajam hogy a bőrgyógyin se tudnak velem mit kezdeni...az ujjaim ahol hajlanak besötétedtek, a könyökömnél is...a hajam állaga is nagyon rossz lett, sőtt begöndörödött! Már jártam orvosoknál mindenféle vizsgálatot elvégeztek, de minden eredményem jó!

Segítsetek, mert egyszerűen nem ismerek magamra ha belenézek a tükörbe, rosszul vagyok magamtól, nem tudom mi történik velem? Állandóan sírok.

2010. jún. 4. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Endokrinológián voltál?
2010. jún. 4. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
a mindenféle vizsgálatban benne volt a hormonvizsgálat is, pajzsmirigyed nézték?
2010. jún. 4. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is egyből a hormonháztartás felborlása jutott eszembe, csak nehéz elhinni, hogy erre ne gondoltak volna az orvosaid. Mensesed rendben van? - párod hogy viselkedik? Ne add fel, járj utána, olvass a neten, biztosan nem ez a "normális" , jól érzed, ez nem te vagy , kitartásT
2010. jún. 4. 09:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a terhesség hozhatta ki nálad ezt a problémát. Túlteng benned a férfihormon. Az agyalapi mirigy helytelen működése, is okozhat ilyen elváltozást, sőt a mellékvese hormonháztartásának felborulása, na és nem utolsósorban a pajzsmirigy alul, illetve felülműködése. Ennek a három dolognak kellene alaposan utánajárni. Nem igaz, hogy nincs megoldás. Ha kell magánúton induljál el. Szegeden a Belgyógyászati Klinikán van endokrin osztály is. Vedd fel veük a kapcsolatot. Ha kell feküdj be! fiatal vagy, előtted az élet. Jó egészséget és sikert kívánok neked a gyógyulás felé vezető úton.
2010. jún. 4. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
jó akkor már négyen "diagnosztizáltuk" ugyanazzal, kérdés az, hogy a dokija miért nem jutott ugyanerre a következtetésre?
2010. jún. 4. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos hogy volt endokrinológusnál, szerintem ilyen tüneteknél ez az első ötlete a dokinak, a kérdés, hogy ott mit találtak vagy mit nem találtak?

Milyen orvosoknál voltál?

2010. jún. 4. 09:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyosak vagytok hogy ennyien írtatok,

igen voltam endokrin vizsgálaton, volt hormon, pajzsmirigy is, baloldali koponya ct,anyagcsere zavarra is voltam vizsgálatom! Mindenhol minden rendben, de hát létezik olyan hogy valakinek begöndörödik a haja, meg olyan bőrszázaszság van a kezemen mint egy fekete folt, a súlyomról nem is beszélve 57kgról(most 102), a párom sajnál, de "még"nem undorodik tőlem, már mindenhol van szőr,MINDENHOL! éS 3 NAPJA fülzúgásom is van, mikor lefekszek este!

2010. jún. 4. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Szinte hihetelen, hogy minden leleted negatív lett! - üvölt a leírásodból is, hogy valami igenis hibádzik! - nem is ajánlottak több vizsgálatot, vagyis a dokik feladták? - mert gondolom magyarázatot ők sem tudnak erre adni... Lehet butaság, de még egy szülés nem tehetné rendbe a dolgokat? - erről kérdezted már őket?
2010. jún. 4. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:

bőrgyógyászaton voltál...nem szeretek látatlanban tablettákat ajánlani, meg orvos sem vagyok, de a diane 35 pl pont hasonló bőrproblémákra és a szőrösödésre van...

ha elmész, akkor vidd a leleteidet magaddal

2010. jún. 4. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
a fülzúgásod a súlyod miatti magasabb vérnyomástól lehet
2010. jún. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!