Több kérdésem van, bővebben lennt?
Mindig csinos csaj voltam, nem volt különösebb problémám magammal.
2008-ban szültem, ekkor 25 éves voltam, szülés után és azóta is tartom, feljött plussz35kg....bőrproblmáim lettek,szinte mindenhol szőrős lettem....olyan korpás lett a hajam hogy a bőrgyógyin se tudnak velem mit kezdeni...az ujjaim ahol hajlanak besötétedtek, a könyökömnél is...a hajam állaga is nagyon rossz lett, sőtt begöndörödött! Már jártam orvosoknál mindenféle vizsgálatot elvégeztek, de minden eredményem jó!
Segítsetek, mert egyszerűen nem ismerek magamra ha belenézek a tükörbe, rosszul vagyok magamtól, nem tudom mi történik velem? Állandóan sírok.
Biztos hogy volt endokrinológusnál, szerintem ilyen tüneteknél ez az első ötlete a dokinak, a kérdés, hogy ott mit találtak vagy mit nem találtak?
Milyen orvosoknál voltál?
Jaj de aranyosak vagytok hogy ennyien írtatok,
igen voltam endokrin vizsgálaton, volt hormon, pajzsmirigy is, baloldali koponya ct,anyagcsere zavarra is voltam vizsgálatom! Mindenhol minden rendben, de hát létezik olyan hogy valakinek begöndörödik a haja, meg olyan bőrszázaszság van a kezemen mint egy fekete folt, a súlyomról nem is beszélve 57kgról(most 102), a párom sajnál, de "még"nem undorodik tőlem, már mindenhol van szőr,MINDENHOL! éS 3 NAPJA fülzúgásom is van, mikor lefekszek este!
bőrgyógyászaton voltál...nem szeretek látatlanban tablettákat ajánlani, meg orvos sem vagyok, de a diane 35 pl pont hasonló bőrproblémákra és a szőrösödésre van...
ha elmész, akkor vidd a leleteidet magaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!