Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen változás kezdődjőn az...

Milyen változás kezdődjőn az életembe most?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A Következő a problémám eléggé stresszes vagyok ez ma már megbizonyosodott..és onnan kezdődött hogy egy nagyon stresszes helyen dolgoztam másfél hónapig ami kb tönkretett egészségileg..voltam

Hasi UH-n a gyomrom miatt még gyomortükrözésen az utóbbi a legrosszabb élményem volt ma pl de végig csináltam mert azt hittem beteg vagyok de kiderült hogy a nehéz nyelés meg a gyomorsavam is mind mind az idegesség miatt van ezt ma az orvosom bele is vágta az arcomba..mihez kezdjek hogy ezt a stresszt levegyem a vállamról?

2018. jan. 2. 17:46
 1/1 anonim ***** válasza:

egyrészt beszéld meg magaddal és másokkal a problémáid. old meg őket. juss el á ból bé be, vagy legalább légy ezen az ösvényen.

A másik dolog az az hogy nagyon sok orvos vágja ezt az arcodhoz holott millió és egy dolog okozhatja a gyomorpanaszaid. Nekem például a fehérliszt okozta. Legyen az tészta, kenyér vagy bármi. Mióta sokkal kevesebb lisztet fogyasztok és azt is teljes kiörlésűt, azóta semmi gyomorsavas problémám nincs.

2018. jan. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!