Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, viszont nagyon reménykedem abban, hogy itt sokan választ tudnak adni rá.

Szóval... A helyzet az, hogy egészen 18 éves koromig úgy néztem ki, mint egy nagycsoportos óvodás. Abszolút nem férfiasodtam, alig volt rajtam szőr, leragadtam 165 centiméter magasságnál, és még egyéb kellemetlen dolgok tömkelege. Sokan 12-13 évesnek néztek, ami iszonyatosan zavart. Legszívesebben öngyilkos lettem volna, mert hihetetlenül megalázó volt számomra ez a helyzet. Amíg körülöttem mindenki férfivé/nővé vált, addig én maradtam egy kis hobbit, aki senkit nem érdekel. Viszont, ezek után hatalmasat fordult a kocka! Elkezdtem fejlődni, de olyannyira, hogy egy év után már sokan fel sem ismertek. Most 190 cm magas vagyok, sokkal karakteresebb az arcom, a testem sok helyen tiszta szőr (nyilván nem túlzottan, csak a régebbi kinézetemhez képest állítom ezt), izmosabbak a végtagjaim, és még rengeteg kisebb dolog. Kérdem én, ez hogy lehetséges? Mitől van ez? Mindössze 12 hónap alatt annyi változáson mentem keresztül, amennyin egy átlagos ember 2-3 év alatt. Megfordult már a fejemben, hogy elmegyek orvoshoz, viszont sokan lebeszéltek róla azzal a magyarázattal, hogy biztos későn érő típus vagyok. De ennyire? Nem tudom... Minden használható választ köszönök! :)

2017. jún. 29. 21:29
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy 19 éves vagyok. :)
2017. jún. 29. 21:30
 2/2 anonim válasza:
A yeti filya vagy... De egy hobbit szült, a hobbit gének 18 éves korodig uralkodtak a szervezeteden, de aztán megmostad a lábad és hírtelen minden megávltozott, a yyeti gének felébredtek a testedben és hírtelen növekedni kezdtek, innen ered a magasság változás és a szőr! Az arcod pedig a precizebb élelem szerzés miatt változott meg, mert nőket fogsz zabálni ÉJJEL és NAPPAL! mert fiatal és szexi vagy, mint én.
2017. jún. 29. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!