Valaki tud mondani tömegnövelő gyakorlatokat?
Szia! Én is jelenleg hízókúrán vagyok. Lehet, hogy már sokan elmondták neked, de a mozgás segítségével is lehet gyarapítani a súlyod. Mivel így nagyobb lesz az étvágyad, s több kalóriát tudsz bevinni. Nem azt mondom, hogy fuss le egy maratont, hanem ha otthon szeretnéd ezeket a gyakorlatokat elvégezni, akkor nézzél például youtube-on videokat. Ott van a yoga, taichi és még egyebek. Ezek nem igényelnek sok erőt ezért garantálom, hogy nem fogsz le tőle. De ha tömegnövelő eszközre gondoltál, akkor olyat kaphatsz a builder shoppokban is. Én már kipróbáltam és hasznosnak bizonyult. Annyi a lényege, hogy veszel egy ilyen dobozt, s abban ilyen por szerű anyag van. Azt el kell keverni vízzel, s egy turmixot kapunk (amelynek az íze finom). Tanács: sose idd üres gyomorra! Nem akarok hazudni. Egy ilyen doboz eléggé sokba kerül. Az enyém például 11 000 Ft-ba került, de elég egy évre is. Én az a típus vagyok egyébként, aki ha megeszik egy tíz kilós disznót, akkor se hízik meg, szóval nekem is elég nehezen jönnek a kilók, de most például híztam öt kilót. Még egy tanács: ha szeretsz nasizni, akkor ne fogd vissza magad! A kövérek mindig sóvárognak mindenféle édességek után, de mi, vékonyak, bármikor ehetünk csokit, chipset, gumicukrot, ami a kedvedre való.
Szurkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!