Nap mint nap nagyon faradt vagyok, nem birom magam kialudni. Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Mar 2-3eve ez van velem hogy annyira faradt vagyok minden nap hogy mozdulni alig birok. Akarmennyit alszom ugy erzem mintha semmit se aludtam volna. Annyira rossz hogy nem tudom magam kipihenni, a faradtsah altal rossz a kedvem stb valaki valami hogy mi lehet ez?2018. jan. 2. 12:24
2/4 anonim válasza:
Sokat alszol az is probléma. Teljesen ellustulsz, elsorvad minden részed.
Este 9-10-től reggel hatig elégnek kell lenni az alvásnak.
Csak ezt következetesen bekell tartani, nem többet nem kevesebbet pihenni , aludni.
Meg a vitaminoknak is megkell lenni, és akkor egy idő után már nem lesz probléma.
Még egyszer , minél többet lustálkodsz a szervezeted annál inkább el lustul.
4/4 feco8888 válasza:
emberek az orvos tudjátok mit mond,hogy lelki probléma áll a háta mögött,na akkor elgondolkoztam/ nekem nem volt ilyen traumám.na mit add isten Szentgyörgyi Albert bácsikánk ide született! hogy napi 10 000 -18 000 milligrammot szedett [link] ezt vegyétek kg ára 2948Ft/ ez a legolcsóbb Szentgyörgyi bácsika mit írt az orvos tudomány megtéveszt,A c-vitaminak kg-os kiszerelésben kell állni a boltok polcain a liszt és a cukor között,ez a nem mindegy ha túl adagolásról beszélünk akkor ő miért nem halt meg vagy miért nem lett akkora vese köve mint pl a Balatan kerülete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!