Mi ez a bőr betegség az arcomon?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és az arcomon 3 éves koromban megjelent ez a hólyag és lesütötte a nap és ott maradt a helye (egy barna folt mintha megégettem volna)!Viszont tavaly kijött közvetlen mellette újra kb.3 kis hólyag,és elkapartam mert nagyon viszketett nem is figyeltem oda,hogy mi az csak azután láttam a tükörben!Aztán tegnap is szintén kijött pár kis hólyag szintén a régi sebekből kiindulva és nagyon viszket, de most nem fogom elkaparni!Valaki segítsen akivel már történt ilyen mert nem tudom mi ez és az orvosok sem adtak konkrét választ!Képek lent...2010. jún. 3. 21:05
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönném, ha megmutatnád a képeket!Egyébként tavaly voltam Kiskunfélegyházán bőrgyógyászaton és a doktornő alig akart felkelni a székből,és megnézni az arcomat!
2010. jún. 3. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!