Mi ez a bőr betegség az arcomon?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és az arcomon 3 éves koromban megjelent ez a hólyag és lesütötte a nap és ott maradt a helye (egy barna folt mintha megégettem volna)!Viszont tavaly kijött közvetlen mellette újra kb.3 kis hólyag,és elkapartam mert nagyon viszketett nem is figyeltem oda,hogy mi az csak azután láttam a tükörben!Aztán tegnap is szintén kijött pár kis hólyag szintén a régi sebekből kiindulva és nagyon viszket, de most nem fogom elkaparni!Valaki segítsen akivel már történt ilyen mert nem tudom mi ez és az orvosok sem adtak konkrét választ!Képek lent...2010. jún. 3. 21:05
2/11 anonim válasza:
Aloe Vera krém sokat segíthet. nem vicc. az Aloe Vera nagyon jó. tényleg hatásos. csak jó minőséget kell venni, amiben tényleg van Aloe vera.
(kertészetibe járok és azért tusdom ilyen jól)
L/18
3/11 anonim válasza:
Én tudnék segiteni ha leirnád pontosan, mi az h régi sebekböl ??? Privibe ha küldesz képet mégjobban tudnék segiteni, föleg ha Debrecen közelébe laksz , irj, ott dolgozk 20 éve talán megoldhato a probléma ( mármint debrecen bör klinika )
4/11 anonim válasza:
Most látom küldtél képet, én gondolom ha közel laksz debrecenhez tudok segiteni, elözö voltam
5/11 anonim válasza:
Ugy látom a kép ugyanaz tehát jobb lenne ha eljönnél szakrendelésünkre, hol laksz, van rá megoldás
6/11 A kérdező kommentje:
A régi sebek amit lesütött még kis koromban a nap + amit tavaly elkapartam.Ezek nem sebek inkább hanem csak heg aminek meglátszik a nyoma, mert lesütötte a nap szerintem, és megmaradt.Most is viszket és hólyagos, puklis.Sajnos Kiskunfélegyházához közeli faluban lakom elég messze Debrecentől,a képeket feltöltöttem most készítettem ebben az órában.
2010. jún. 3. 21:18
7/11 A kérdező kommentje:
És kevertek ki nekem kenőcsöt is gyógyszertárban, de sajnos azt gondoltam ha mindig kenem vele akkor hamarabb elmúlik de csak rosszabb lett!Mert nem tartottam be a napi 2x kenést!
2010. jún. 3. 21:20
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez is pattanás, csk gyulladt, hajlamos lehetsz rá, ha van közelbe böryogyász kérd tanácsát, nálunk ha ilyen csunya, és nem szeretnél még gyereket( akár fiu, akár lány )és jo a májenzim értéked, vérvétel ) akkor a Roaccutan gyogyszer bejön, az nagyon jo, Debrecenben érdemes bejönni tudom távol van, vagy probáld ott megkérdezni a börgyogyászt, mi a véleménye erröl
9/11 A kérdező kommentje:
Nem ez nem pattanás abban biztos vagyok 100%!Sajnos mind 3 alkalommal így kezdődött!3 pici hólyag ami viszket és puklis aztán ha kimegyek a napra vagy elkaparom akkor ott marad a helye. Nagyon sokan azt hiszik hogy megégettem, és mindig csak ilyen tájban jön ki rajtam nyár körül, és a régebbi hegekből!Attól félek hogy nem sokára ellepi az arcom ha minden évben jön egy új heg féleség!:(
2010. jún. 3. 21:30
10/11 anonim válasza:
Akkor annyit tudok mondani legközelebbi börgyogyászhoz menj el, nem tudom neked hol van ? Mert nem mindegy hova mész. Esteleg holnap megmutatom odabent a képeket mit szolnak rá okosabbak. ( Debreceni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!