Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ez? Volt ilyen...

Normális ez? Volt ilyen valakinek?

Figyelt kérdés

Mennyire normális az,ha valakinek bal oldalon szorító mellkasi fájdalmai és legtöbbször bal,de néha jobb kar zsibbadás,végtagfájdalom,szédülés és hányinger kerülget,kedvtelenség és nem is tudok enni fél hónapja,egyszerűen nincs éhségérzetem,mindig úgy érzem,mintha sokat ettem volna. Szerintem ez ebben a korban nem normális,16 éves vagyok

16/l

2017. dec. 30. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez sokminden lehet. Semmiképp nem normális így jó lenne ha első körben felkeresnéd a háziorvosodat mert a szívbetegség, tüdőprobléma, reflux, gyomorbántalom, szorongás bármelyike okozhatja.
2017. dec. 30. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet ideg alapon, vagy szervi problémától. Össze is szűkülhet a gyomor a nem megfelelő táplálkozástól. Menj orvoshoz, és írass fel magadnak Peritol nevű gyógyszert. Ettől fogsz enni, és az idegekre is hat.
2017. dec. 30. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, nyúljon egyből gyógyszerhez hahaha...
2017. dec. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!