Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjjszaka sokszor felkelek,...

Léna6 kérdése:

Éjjszaka sokszor felkelek, már mindent próbáltam és nem birok aludni, mi okozza? 16/L

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Lehetnek gondjaid, amin agyalsz, de akár túlzottan kipihent is lehetsz. Nekem az jött be, hogy elkezdek magamban lassan 100tól visszafele számolni németül úgy, hogy közben gondolatban írom az adott számot.
2017. dec. 30. 11:53
 2/5 A kérdező kommentje:
ígyis napi max 6 órát alszom a számolósat már próbáltam köszönöm.
2017. dec. 30. 13:53
 3/5 anonim válasza:
Huh, én már hallottam ilyenről és elvileg nem nagyon lehet semmit kezdeni vele, kérdezd inkább a háziorvosod
2017. dec. 30. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
voltam én már mindenhol ct,mr,eeg....semmit nem mutattak ki.Azt mondták csak beképzelem....
2017. dec. 30. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen problémám. Hónapokig tartott, aztán megfigyeltem, hogy az új fajta allergiagyógyszerem szedésekor felkelek, amúgy nem. Visszatértem a cetirizinhez.

Egyéb (lehetséges) kiváltó okok:

-Szorongás

-Alvási apnea

-Inszomnia

-Bármiféle gyógyszer

-Allergia

-Nem megfelelő hőmérséklet (meleg vagy túl hideg)

-Fény

2017. dec. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!