Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmatlanság. Három napja csak...

Szierzs kérdése:

Álmatlanság. Három napja csak 1-2 órát tudok aludni éjszaka. Nappal meg már azon aggódom, lesz-e alvás éjjel. Gyógynövények nem segítettek. Volt valakinek hasonló? Helyrejött az alvása?

Figyelt kérdés

#álmatlanság #alvászavar.
2017. dec. 28. 05:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most egy stressz kontroll nevű kapszulát vettem a bioboltban. A hatása 1-2 hét múlva lesz érezhető talán. Annyit meg vígan ki lehet bírni alvás nélkül...☺
2018. jan. 10. 06:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt ajánlják ezzel a cseppel is. Remélem segít. Kitartást, majd jelezz segít e :)
2018. jan. 10. 18:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia! Hogy állsz az alvással? Nekem volt egy kicsit jobb időszakom, de most megint katasztrófa. Pedig szedem a tryptofánt is. Az sem hat. Mai csúcsom 3 óra alvás. Ha felhúzom magam a nem alvádon, akkor már semmi sem segít. Pedig sportolni is elkezdtem. Várom a csodát!
2018. jan. 25. 04:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! Le sem merem irni,nehogy vissszaforduljon a helyzet,de amiota szedem a gyogynovenyes cseppet,amit irtam,azota jol alszom. Igazabol nem tudom a cseppektol alszom e,vagy sem,de egyenlore meg szedem.Probald ki,nekem semmi mas nem segitett,meg az altatotol isbcsak 3-4 orakat aludtam. Es tudom egyebkent ismeros,en is mindig felhuztam magam,es akkor sem ment mar. Ja ezen kivul meg a Vegepa halolajat szedem.
2018. jan. 28. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Női sors? 20 éves fiatal férfi vagyok, 5. hete nem tudok aludni. Szerintem már rég hallottnak kellene lennem.
2018. febr. 3. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt. Rákattantam a frontinra, egyre növelni kellett az adagot. Egyszercsak rádöbbentem, hogy ez gáz, és fokozatosan leálltam róla. Amikor abbahagytam akkor kezdödött megint a nem alvás. A megoldást az jelentette, mikor megtaláltam a probléma gyökerét. Azóta tudok aludni. Néha jobban, néha rosszabbul, de elalszom. Többet nem fordulok gyógyszerhez mert csak rosszabb lesz töle utána.
2018. jún. 25. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! En vagyok aki az erbe della notte cseppet ajanlottam. Hogy alszol azota? Nekem egesz evben nem volt gond.2 hete ismet nem tudok aludni. Beszereztem a cseppet is ujra,azzal sem. Csak altatoval tudok elaludni de azzal is max 4-5 orat es egesz nap mar felek az estetol. Borzalmas. 1 eve ugyanez volt. Remelem Neked mar helyre jott.
2018. dec. 19. 21:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia! Az elmúlt időszakban viszonylag jól aludtam. Remélem, hogy az ünnepek nem változtatnak ezen. A táplálkozásomon változtattam.Fél éve gluténmentesen étkezem. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, jobban tűröm a stresszt, nem puffadok, jobban alszok. Nem szedek frontint, sem mást. Ha mégsem tudok elaludni, legurítok egy kupica pálinkát, tíz perc múlva alszom, mint egy mormota.😃 Egyenlőre így állok. Remélem, hogy így is maradok.
2018. dec. 20. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!