Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most akkor hogy van? Csak...

Most akkor hogy van? Csak akkor kell fizetni, ha a kontaktlencse megérkezett?

Figyelt kérdés
Szóval kontaktlencsét szeretnék csináltatni és holnap megyek vizsgálatra. Azt mondta az optikus, hogy ha rendelek lencsét, akkor nem kell fizetnem a vizsgálatért. És azt, hogy kapok próbalencsét. Ez ingyenes, ugye? Csak a folyadékért kell fizetnem? Egyébként létezik az, hogy megvizsgál és rögtön ad is próbalencsét és meg is tanítja egyazon délután be és kirakni? És ha rendelek lencsét, azt nem kell kifizetnem csak akkor, ha már megjött, ugye? Most éppen nincs valami sok pénzem, ezért érdekel annyira. Bocsi a sok kérdésért. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2010. jún. 3. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt, hogy megbeszéltük a dokival telefonon, hogy nosza megyek kontaktlencsém lesz, megvizsgált, adott lencsét, azzal gyakorolhattam (volna bár nekem nem kellett mert ment) azt bent is hagytuk, én kaptam hozzá ajándék kicsi üveges tisztítót, aztán pár nap múlva telefonált, hogy mehetek a rendes kontaktlencséért. A kontaktlencsét mindig csak akkor kellett fizetnem, amikor megérkezett, de ez 3-4 napnál nem tart tovább.
2010. jún. 3. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jún. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!