Szerintetek ez minden napos?
Ezt a kérdést nem értem:D Nekem mikor aranyerem volt, úgy vettem észre hogy ülni se bírtam annyira fájt a végbélnyílásom és érezni is lehet, hogy van ott valami.
Utána kicsit nekem is véres volt a papír. De menj orvoshoz én azt mondom! Nem tusom neked megállapítani neten keresztül, lehet hogy tényleg aranyér de lehet hogy komolyabb. Már csak azért is menj orvoshoz mert írtad, hogy sokáig nem volt székleted és ez nem jó
Erőlködésnél megpattanhat 1 hajszál ér,és azért lett véres kicsit a papír .Egyébként a szine most elhanyagolható .
Fogyassz több folyadékot,ne álljon ennyire össze .
Ha tényleg érzed, hogy van ott valami akkor az aranyér. Kapsz rá krémet mint én, nekem két használat után elmúlt.
De igen, aranyér nélkül is lehetnek ilyen tünetek. Ahogy az egyik válaszoló írta, az erőlködéstől is lehetett a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!