Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet? (Többi lent)

Mi bajom lehet? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Felkeltem kinyitni az ablakot mert melegem volt, és mikor elkezdtem kinyitni megszedultem elkezdtem razkodni az agyamba le pörgött az elmúlt pár hét és razkodtam tovabb és fekete lilla foltokat lattam aztán abba maradt és razkodas közbe Azthittem ki nyitottam az ablakot de nem. Illetve minden reggel mikor felkelek megszedulok és ugyan úgy látom a fekete lila foltokat csak akkor nem razkodok, olyan mintha össze akarnék esni..

2017. dec. 26. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán hirtelen kelsz fel az ágyból.
2017. dec. 26. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

'elkezdtem razkodni az agyamba le pörgött az elmúlt pár hét és razkodtam tovabb és fekete lilla foltokat lattam'

Megszállt valami.

Amúgy szerintem kicsit túldramatizáltad. Egyszerű vérnyomás probléma lehet. Menj el háziorvoshoz, ha ennyire ráparáztál.

2017. dec. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!