Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Szaisztok!Egy-két hete minden nap megy a hasam...ha reggel nem eszek akkor nem de ha igen akkor van ugy hogy el se tudok indulni az iskolába...mit ajánlottok?

Ha ez számit akkor 13L

2017. dec. 17. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Probiotikumok vagy joghurtok (natur), diétás kaják.

Én mikor így voltam, akkor pl reggelire általában tejbegrízt csináltam, de tej nélkül :D szóval ugyanúgy főztem meg, csak tej helyett vízzel és rá fahéjat raktam.Így is finom, annyira nem tűnik fel a tej hiánya.Jól fogja a hasat! Persze nem biztos hogy azonnal, azért kell pár nap a diétához! Vagy ehetsz pirítóst teával, reszelt alma mehet mellé.Akkor tea háztartási keksszel.Ebédre főtt rizs, vagy főtt krumpli, főtt répa.Ezekből ehetsz dugulásig, meg ropit is, igyál sokat, főleg fekete teát.De a zsírosakat, fűszereseket kerüld!

2017. dec. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!