Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a fene lehet ez? Val....

Mi a fene lehet ez? Val. Akinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyén fog hangzani, de elég rossz... Néha elalvás előtt (ritkán máskor is) a bal karomban olyan fura érzés van. Nem is tudom megfogalmazni, mintha egy hatalmas feszültséggömb kúszna szét benne, és olyan érzésem van, hogy muszáj vele csapkodnom. Nagyjából vissza tudom fogni a késztetést, bár igen nehezen, és iszonyú kellemetlen érzés. Nem fáj, de nagyon rossz, legszívesebben eltörném olyankor. Aludni sem tudok, amíg így van. Aztán egyszer csak elmúlik, nem tudom hogyan, csak már nincs, és alszom.

Ezen kívül aránylag sokszor szokott remegni is ugyanaz a karom. Van, hogy alig láthatóan, de van, hogy írni sem tudok rendesen. A jobbon nem vettem észre semmi abnormálist, és ez sem szokott minden nap lenni. Mi ez?!

Mondom majd az orvosnak is (bár szerintem hülyének fog nézni), de hátha valakinek volt már ilyen (tegnap este pont megtörtént, gondoltam megkérdezem).

14/L

2010. jún. 3. 10:31
 1/3 A kérdező kommentje:
*Valakinek - csak így nem engedte elküldeni.
2010. jún. 3. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ezzel minél sürgősebben dokihoz, valószínűleg neurológiára fog tovább küldeni és nem fog hülyének nézni
2010. jún. 3. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel a szív felőli oldalon érzed ezt a panaszt, lehet a vérkeringéseddel lehet probléma.Nem fog kinevetni az orvos, ha felkeresed ezzel a panasszal. Tessék elmenni!
2010. jún. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!