Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyes embereknek mért fekete...

Egyes embereknek mért fekete a haja és mért kék a szeme?

Figyelt kérdés
Léci valaki gyorsan választ :D
2010. jún. 3. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert így születtek.
2010. jún. 3. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
fiamnak világos barna a haja és fekete a szeme(közelebb nézed akkor látod hogy csoki barna)konkrétan nem tudom miért holott nekem zöld a szemem:)
2010. jún. 3. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
gének
2010. jún. 3. 10:06
 4/8 anonim válasza:
100%
vagy hajfesték és színes kontaktlencse
2010. jún. 3. 10:10
 5/8 anonim válasza:

Igazából a kettőnek nincs sok köze egymáshoz.

A kékszeműek közt valószínűleg azért sok a szőke, mert a mutáció egy szőke embernél alakult ki először :)

2010. jún. 3. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem azért, mert a szem és a hajszín kapcsolt gének, vagyis általában együtt öröklődnek (szőke haj + kék szem), mert az őket meghatározó gének közel vannak egymáshoz a kromoszómán. de néha meióziskor pont úgy kereszteződnek át a kromoszómák, hogy más kombinációk jönnek létre.
2010. jún. 3. 10:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, ezt a kérdést azért is tettem fel mert ugy tudom hogy a zsidoknak fekete a halyuk és kék a szemük ebben mi az igaság?
2010. jún. 3. 19:10
 8/8 anonim válasza:
Vörös hajuk van és zöld vagy barna szemük van általában. De lehet én tudom rosszul.
2011. aug. 12. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!