Hogyan lehet "becsapni" a higanyos lázmérőt?
Tea is jó, ha nem túl forró, de a legjobb, amit olvastam valami börtönről szóló regényben, az a hónika alá dugott forró krumpli volt... Abba dugta az ipse a hőmérőt, a smasszerok meg frankón elhitték!
Különben nehogy már iskolába menj, ha rosszul érzed magadat, lehet, hogy lappang benned valami. Mondd meg a szüleidnek, hogy járvány van a suliban, és nem akarod másnak is átadni! (Te kis jóság...)
Sok szerencsét!
Igen, a Lógós Kata egy kis mosoly volt, egyáltalán nem rosszindulatból írtam, ugye tudod? Egyébként a forró krumplis is én voltam, csak elfelejtettem aláírni.
Ezennel pótoltam! :D
Amúgy sikerált a dörzsművelet?
Tudom, hogy nem rosszindulatból írtad:D
Még csak a pöcögtetést próbáltam, mert közbe bejött anyu és fel kellett hagyni a hadművelettel.A pöcögtetés nem működik, vagy csak én csináltam rosszul.:D Indul a Dözshadművelet.Beszámolok az eredményről.;))
Lógós Szandi :D
Ismét Kata jelentkezik:
Legjobb a bélhurut, az jó ragályos, fájlald kicsit az izmaidat, és szaladj ki többször is a vöcöre...
A láz ilyenkor legtöbb esetben csak egy-két nap elmúltával jelentkezik!
Nem működik a dörzsölés!!!
De én is kitaláltam valamit, ami biztonságos, és lehet, hogy tutibiztos:d a Kislámpám.Egy idő után felforrósodik, de nem olyan durván.:DSzépen alátartogatom óvatosan, és akkor talán már mutatni fog valamit.A járványnak nem hisznek-.- Azt mondják, "már biztosan hallották volna a TV-be ez ez téves híresztelés.-.-"
Na, pajtikám!
Sikerült a hadicsel? Vagy a suliban nyavalyogsz, te szegény?
Írd meg, hogy mi újság, és hogy jobban vagy-e?
Kata, az eggyüttérző!
Nemrég értem haza a suliból...-.-" Azt hiszem, ha leprás vagy halálos beteg lennék én még akkor is mennék iskolába. Egész nap csak gubbasztottam de azért menni kell:@@@
egész évbe 2 napot hiányoztam a suliból de az is csak mert rokonoknál voltunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!