Hogyan lehet "becsapni" a higanyos lázmérőt?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit, hogyan lehet elérni azt, hogy lázat mutasson? Fáj a torkom, köhögök, rossz a közérzetem és hányingerem van, de nincs lázam, ezért holnap a szüleim suliba akarnak küldeni.azt mondták addig megyek amíg nincs lázam, viszont nagyon rosszul vagyok, ezért kellene valahogy átverni a lázmérőt.2010. jún. 2. 19:30
1/21 anonim válasza:
Feldörzsölni. Valamilyen textilián dörzsölgetni, amitől felfelé kuszik a higany.
2/21 anonim válasza:
a szemetek. Amúgy tényleg nem lehet olyan rosszul, ha itt bírsz ülni a gép előtt. Ez az első jel hogy semmi bajod. :)
3/21 anonim válasza:
tartsd gyertya lángja fölé DE CSAK EGY PICIT MERT ELPATTAN :-)
vagy ha kisebb lázat akarsz akkor pöckölgesd
6/21 A kérdező kommentje:
fekszek az ágyba , előttem a laptop:S de akkor is azt mondják, hogy menjek.
Köszönöm a tanácsokat!!!!!!a seggbedugóson kívül kipróbálom mindet!!! a seggbedugóst is felpontozom jó kedvre derítettél:D
2010. jún. 2. 19:37
7/21 anonim válasza:
Nehogy nyilt láng fölé tartsd! Ezt a butságot!!! Szétdurranhat és szanaszét repkednek a higanygolyók. Mérgező! Az üvegszilánkról nem is beszélve. Dörzsöld fel egy ruhadarabon.
8/21 anonim válasza:
A lepedővel, vagy más, nem műanyag textilféleséggel dörzsöld a higanyos részét, de vigyázz, hogy ne menjen túl magasra, mert akkor nem lesz valószerű. Állj meg a dörzsöléssel úgy 38,2 körül, utána már úgy marad a hőmérő!
Lógós Kata :D
9/21 anonim válasza:
a legegyszerűbb módszer: felfelé kell rázni
10/21 A kérdező kommentje:
Rendben a gyertyásat kihagyom:D Megyek dörzsölgetni XD
Lógós Kata, a neved enyhe célzás felém?:D
2010. jún. 2. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!