Mit tegyek, hogy ez megszűnjön?
Sziasztok! Körülbeül 3 hónapja keződödött ez az egész, azzal, hogy nem tudok elaludni. Egy ideje már borzalmas izom-, végtagrángás is társul ehhez a nem alváshoz mindkét oldalamon, de ez a mai napra már annyira eluralkodott rajtam, hogy sírni tudnék éjjel, mikor nem tudok elaludni, ráadásul a csuklóim, a lábaim és a combizmaim is folyamatosan ugrálnak, van amikor egyszerre, de van olyan is, hogy csak valamelyik oldalamon, mikor ez van, akkor meg tudom oldani, hogy arra fordulok, de ha mindkettő, akkor ez nehezen kivitelezhető és állatira kellemetlen is. 3-4 órákat forgolódok, mire sikerül egyáltalán elaludnom... nem egészen egy hónapja voltam MRI-n, ami teljesen negatív lett és innentől nem is tudunk mit csinálni, a neurológus lezárta az egészet. Van valakinek bármi bevált tippje ezekre az éjszakai rángásokra?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!