Folyamatosan, havonta benő a lábkörmöm, mit lehetne tenni, hogy a havi rendszeresseg ne legyen? Vagy megszűnjön?
Figyelt kérdés
Borzasztó fájdalmakkal jár, és ha én vagy a pedikűrös csinálja, teljesen mindegy, úgy is be fog nőni...2015. febr. 21. 22:40
2/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt. Allandoan levettek a sebeszeten, mindig ugyan ugy benott. Majd elmentem magandokihoz aki lezerrel kicsinyitett a koromagyon. Az egyik laban szep lett, a masik amelyiket sokat szadiztak a hozzaerto orvosok olyan mintha gombas lenne, es kb fel centi normalis rajta, a tobbi lebeg a levegoben, megvastagodott es csak geppel lehet formazni.
Bocsi a durva leirasert, csak azt akarom demonstralni, hogy jol gondold meg milyen szakemberhez fordulsz. Ha jot akarsz kihagyod az allami orvosokat es magandokival lezereztetsz, nehogy ugy jarj mint en.
3/6 anonim válasza:
Nekem is lézerrel csinálták meg egy éve, azóta nincs vele gond.
4/6 anonim válasza:
Ja és a lézereset magándokinál csináltasd! Drága, de megéri!
5/6 A kérdező kommentje:
És ezt 14 éves korúaknak is lehet?Vagy mennyi a minimum életkor?
2015. febr. 25. 22:04
6/6 anonim válasza:
Én 16 voltam és megcsinàlták. Szerintem csak szülői beleegyezés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!