Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A legtöbb embernek miért nem...

A legtöbb embernek miért nem nő tökéletesen a foga?

Figyelt kérdés

Szóval, ritka az olyan ember akinek 100%-osan helyén van minden foga...

Miért van ez így kialakulva?

2017. dec. 9. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Történt valami a magzati életben amitől aztán rendellenes lesz a fejlődés, de fogváltáskor is akár.
2017. dec. 9. 23:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a szemfogaim a fogsorom felett vannak pl... vámpír :D de már van fogszabályzóm szerencsére
2017. dec. 9. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan tulajdonság ami nem befolyásolja negatívan a szaporodási képességet, ezért öröklődik.
2017. dec. 9. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tejfogaim szép rendezettek voltak, aztán az egyik csontfogam felül odanőtt a másik csontfogam mögé. Ezen kívül nem volt bajom, kihúzták.
2017. dec. 10. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés... mint a bölcsességfog-kínok...

Úgy tűnik, hogy ez olyan bug, amihez a természet még nem adott ki patch-t hozzá, pedig jó lenne már erre egy javítás.

2017. dec. 10. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
na ja a bölcsesség fog is a legtöbb embernek fekszik, nekem is..
2017. dec. 10. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert nem megfelelően táplálkozunk, főleg a D és K vitamin hiánya okozza, hogy gyerekkorban nem nő elég szélesre az állkapocs, így fogtorlódás alakul ki. Hogy kinek melyik foga hogyan áll emiatt, az már lehet örökletes adottság.

Weston A. Price könyvét érdemes elolvasni, jó képek is vannak benne (fogorvos volt).

2017. dec. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!