Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért levell a köldököm?

Miért levell a köldököm?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt észre vettem, hogy a köldököm levell és igen kellemetlen, szúrós szagú.Hiába tisztítom ki, ugyan olyan lesz, Mitől lehet vajon??

Normálisan tisztálkodom, napi 2x

Lehet ez valamilyen betegség, gyulladás vagy ilyeneknek a jele?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2010. jún. 1. 21:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem nyelvtani kérdést tettem fel, így azok, akik nem a kérdésre válaszolnak normálisan, nem írjanak inkábbbbbbbbbbbbb!
2010. jún. 1. 22:24
 12/20 A kérdező kommentje:
*ne
2010. jún. 1. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy azért kérdezed, mert "nincs ilyen szó", és próbáltam rávilágítani, hogy marhára nem kíváncsi rá senki, hogy Te mennyire beszéled jól a magyar nyelvet, és mennyire nézel le másokat, amiért esetleg tájszót használ...
2010. jún. 2. 01:21
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért lesz rögtön hülye és bunkó, aki kijaívt egy helyesírási hibát? Tudom, hogy itt ciki helyesen írni, de akkor is...:) Elgépelés, siettem, aha... Mindegy, nyugodtan pontozz le, ettől biztos megnyugszol, nekem meg teljesen mindegy.
2010. jún. 2. 07:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Úgy lett, ahogy kérted,le lettél pontozva, duplán is, kit érdekel, hogy mi a véleményed, kinek mi a helyesírási hibája, nem az volt a kérdés, mit hogyan kell írni, tartsd meg magadnak, ha ilyeneken éled ki magad, akkor menj a szórakozás témakörhöz és cseszegesd azokat!Én nem értem, hogy mindig kell lenni egy se..fejnek, aki nem tudja tűrtőztetni magát, és még a kérdésre sem tudott választ adni!Ebben is van biztosan helyesírási hiba, de kit érdekel, a lényeget ebből is érted, akárhány "G" betűvel is van írva!!!!
2010. jún. 2. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit, írok mégegyszer, hogy ezt is lepontozhasd és ettől boldogabb legyen a napod:) Nevetséges kisgyerek vagy, ha ezzel a pontozós hülyeséggel éled ki magad!

Inkább menj el bőrgyógyászhoz, mert gombás fertőzésed van, de erre korábban is válaszoltam, csak éppen ez nem tűnt fel.

2010. jún. 2. 13:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Tudod mit, írok mégegyszer, hogy ezt is lepontozhasd és ettől boldogabb legyen a napod:) Nevetséges kisgyerek vagy, ha ezzel a pontozós hülyeséggel éled ki magad!

Inkább menj el bőrgyógyászhoz, mert gombás fertőzésed van, de erre korábban is válaszoltam, csak éppen ez nem tűnt fel.

Képzeld, voltam orvosnál, és nincs gombás fertőzésem, mással függött össze a dolog, jó napot szereztél nekem, mert lepontoztalak, és most jól érzem magam, de ha téged nem idegesített volna ez az egész, nem írtál volna vissza!!!A nevetséges te voltál eddig, a többi kommentet is ha elolvasod, nem az én elírásomon röhögtek, hanem rajtad

2010. jún. 2. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:

:)))))

De végre legalább elmentél orvoshoz! Ügyes vagy!:)

Ha valaki ezen röhög, tegye nyugodtan, elég csekély öröme van az életben:) Engem idegesít? Ugyan már, kevés vagy te ahhoz, hogy ezen én idegeskedjek! Na, mehet a kis piros kéz, hajrá:)

2010. jún. 2. 15:28
 19/20 anonim válasza:

Azért, mert gombás! Canestennel kezeld fürdés után, amikor szárazra törölted a köldököd.

A "szúrós" szag is a gombásodás jele!

2010. jún. 2. 15:41
 20/20 anonim válasza:

level 6

a következő szintre léphet

2011. febr. 28. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!