Miért levell a köldököm?
Pár nappal ezelőtt észre vettem, hogy a köldököm levell és igen kellemetlen, szúrós szagú.Hiába tisztítom ki, ugyan olyan lesz, Mitől lehet vajon??
Normálisan tisztálkodom, napi 2x
Lehet ez valamilyen betegség, gyulladás vagy ilyeneknek a jele?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Tudod mit, írok mégegyszer, hogy ezt is lepontozhasd és ettől boldogabb legyen a napod:) Nevetséges kisgyerek vagy, ha ezzel a pontozós hülyeséggel éled ki magad!
Inkább menj el bőrgyógyászhoz, mert gombás fertőzésed van, de erre korábban is válaszoltam, csak éppen ez nem tűnt fel.
Tudod mit, írok mégegyszer, hogy ezt is lepontozhasd és ettől boldogabb legyen a napod:) Nevetséges kisgyerek vagy, ha ezzel a pontozós hülyeséggel éled ki magad!
Inkább menj el bőrgyógyászhoz, mert gombás fertőzésed van, de erre korábban is válaszoltam, csak éppen ez nem tűnt fel.
Képzeld, voltam orvosnál, és nincs gombás fertőzésem, mással függött össze a dolog, jó napot szereztél nekem, mert lepontoztalak, és most jól érzem magam, de ha téged nem idegesített volna ez az egész, nem írtál volna vissza!!!A nevetséges te voltál eddig, a többi kommentet is ha elolvasod, nem az én elírásomon röhögtek, hanem rajtad
:)))))
De végre legalább elmentél orvoshoz! Ügyes vagy!:)
Ha valaki ezen röhög, tegye nyugodtan, elég csekély öröme van az életben:) Engem idegesít? Ugyan már, kevés vagy te ahhoz, hogy ezen én idegeskedjek! Na, mehet a kis piros kéz, hajrá:)
Azért, mert gombás! Canestennel kezeld fürdés után, amikor szárazra törölted a köldököd.
A "szúrós" szag is a gombásodás jele!
level 6
a következő szintre léphet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!