Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért levell a köldököm?

Miért levell a köldököm?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt észre vettem, hogy a köldököm levell és igen kellemetlen, szúrós szagú.Hiába tisztítom ki, ugyan olyan lesz, Mitől lehet vajon??

Normálisan tisztálkodom, napi 2x

Lehet ez valamilyen betegség, gyulladás vagy ilyeneknek a jele?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2010. jún. 1. 21:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Be tud gombásodni például.De nem lehet,hogy csak izzadsz?
2010. jún. 1. 22:03
 2/20 anonim ***** válasza:
levell? az mit jelent?
2010. jún. 1. 22:03
 3/20 anonim ***** válasza:

(gondolom azt jelenti, hogy lé jön belőle)

Valószínű begyulladt,gombás

Ne csak mosd, hanem arra is figyelj,hogy rendesen töröldki. Ne maradjon vizes, mert az a gombáknak jó táptalaj.

2010. jún. 1. 22:07
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
Előzőnek:a levell azt jelenti,hogy levedzik,jön belőle a lé.Bár sztem nem kell nagy IQ hozzá,hogy rájöjj:)
2010. jún. 1. 22:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Gombásodás valószínűleg, vagy gyulladás. Ha pár napon belül nem múlik el, menj el orvoshoz. De ilyen szó nincs, hogy levell. Levedzik inkább.
2010. jún. 1. 22:08
 6/20 anonim ***** válasza:

"Bár sztem nem kell nagy IQ hozzá,hogy rájöjj:)"

Nyugi, rájöttem, nem vagyok hülye, csak nincs ilyen szó. Persze, ki lehet belőle találni, de akkor is marhaság.

2010. jún. 1. 22:09
 7/20 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom mitől jöhetett ki, mert hogy mindig kitörlöm szárazta, de viszont elég izzadós vagyok és mikor kint dolgoztam a kertemben, eléggé megizzadtam, és ez által jöhetett elő.szerintetek mivel kezeljem le?Betadinnal?canestennel?

köszönöm a válaszokat és igen a levell az azt jelenti: levedzik (jön belőlle a lé):)

2010. jún. 1. 22:11
 8/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet nincs ilyen szó, csak tájszólás, de mifelénk ezt így is mondják!
2010. jún. 1. 22:12
 9/20 anonim ***** válasza:

Köszi a szómagyarázatot:) Amúgy tudtam, csak tényleg nincs ilyen, max. tájszólásban. és ugye én leszek a szemét, ha szólok, hogy a belőlle csak egy l vagyis belőle, mégha tájszólásban 2-vel is ejted? Oké, bunkózhattok, megszoktam:)

Miskolc környéki vagy? Ott szokás ez a belőllllle ejtés legalább 5 l betűvel:))

2010. jún. 1. 22:13
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem Miskolc környéki vagyok, és a 2. "L" csak egy gépelési hiba, amit nem vettem észre!
2010. jún. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!