Miért levell a köldököm?
Pár nappal ezelőtt észre vettem, hogy a köldököm levell és igen kellemetlen, szúrós szagú.Hiába tisztítom ki, ugyan olyan lesz, Mitől lehet vajon??
Normálisan tisztálkodom, napi 2x
Lehet ez valamilyen betegség, gyulladás vagy ilyeneknek a jele?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
(gondolom azt jelenti, hogy lé jön belőle)
Valószínű begyulladt,gombás
Ne csak mosd, hanem arra is figyelj,hogy rendesen töröldki. Ne maradjon vizes, mert az a gombáknak jó táptalaj.
"Bár sztem nem kell nagy IQ hozzá,hogy rájöjj:)"
Nyugi, rájöttem, nem vagyok hülye, csak nincs ilyen szó. Persze, ki lehet belőle találni, de akkor is marhaság.
Akkor gondolom mitől jöhetett ki, mert hogy mindig kitörlöm szárazta, de viszont elég izzadós vagyok és mikor kint dolgoztam a kertemben, eléggé megizzadtam, és ez által jöhetett elő.szerintetek mivel kezeljem le?Betadinnal?canestennel?
köszönöm a válaszokat és igen a levell az azt jelenti: levedzik (jön belőlle a lé):)
Köszi a szómagyarázatot:) Amúgy tudtam, csak tényleg nincs ilyen, max. tájszólásban. és ugye én leszek a szemét, ha szólok, hogy a belőlle csak egy l vagyis belőle, mégha tájszólásban 2-vel is ejted? Oké, bunkózhattok, megszoktam:)
Miskolc környéki vagy? Ott szokás ez a belőllllle ejtés legalább 5 l betűvel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!