Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki segítene kideríteni,...

Valaki segítene kideríteni, hogy mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Már majdnem egy hónapja beletelik vagy 45 percbe az elalvás, ami mellé folyton felkelek este többször is(ahol szintén nehézkes a visszaalvás) Ennek köszönhetőn reggelente ki sem akarok kelninaz ágyból, egész nap kicsit fáradt vagyok és a koncentrálás is nehezebb, főleg ha közben háttérzaj is van. Levert, komor és ideges vagyok a napok felében. Túl nagy a gyomás rajtam(iskola), ami miatt kezdek összeroppanni. Kevesebbet eszek, csúnyának érzem magam, elkezdem magam hibáztatni és súlykolni, hogy nekem azért sem lehet valami jó dolgot csinálnom. Az érdeklődésem csökkent minden iránt. Legszívesebben azt kívánom, hogy mindenki hagyjon békén. Az osztályomból(11.o.) elbeszélgetek emberekkel, de csak ismerősként tekintek rájuk(azon pár emberre, akik nem idegesítenek, mert a legtöbben ezt teszik, csak egy szimpla szia mondatukkal is), miközben ők barátként rám. Keveset tudok pihenni és van olyan, hogy az sem segít a fáradságomon. Ha ez nem lenne elég akkor gyerekkorom óta szinte mindig félek bármilyen közlekedési eszközön utazni, boltban vásárolni, egyedül elmenni valahová, ahol pedig tömeg van ott egyenesen elvérzek. Ismeretlenekkel utálok beszélni. Elkezdek stresszelni és néha még a szívverésem is érzem. Próbáltam utánnanézni mi a bajom, de semmi érdemlegeset sem találtam. Valaki leírná részletesebben, hogy mit gondol, mi ez, mit tegyek? Kikészít és nem tudok mit tenni ellene.

#Nemtudommilyenkategóriábaírjamki
2017. dec. 4. 16:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Véletlen kihagytam, de gyakran van hasmenésem, székrekedésem és puffadásom is. És félek felelni, válaszolni a tanárnak, mert néznek és biztos hülyeséget mondok.
2017. dec. 4. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség.
2017. dec. 4. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem dettó ugyanez.:D

Csak én 15éves vagyok, most vagyok kilencedikes, és új suli stb..

2-en vagyunk az osztályunkban fiúk a másik gyerek, egy szellemileg visszamaradott, (nem gúnyból, sajnálom őket..)Szóval szinte magamnak vagyok, okés vannak lányok..De ismerősként tekintek rájuk, velük nemtudok úgy röhögni stb..Szóval suliban egésznap elvagyok..Kb 10óra körül már fáj a fejem, és semmi erőm nincsen..Végigszenvedek 3óráig..Hazaérek..Ebédelek..Fáj a fejem..Nemtudok mit csinálni..Unatkozok..Tanulnék de egyszerűen semmi energiám rá..Ennyi volt a napom..Reggel felkelek és teljesen fáradt vagyok..És minden nap ez van..Kivéve hétvégén..Hétvégén mintha kicseréltek volna..

És én Pánikbeteg vagyok és hipochonder..

Amiket leírtál kb az utolsó 7sorban az pszchiés probléma..Látogass el egy pszchiológushoz..

-------------------------------------------------------

És mielőtt azthinnéd hogy ciki..Szinte minden ember él át pánikrohamot..Csak valakire fogékony és pánikbeteg lessz, vagy valami állandó szorongása lessz..Mindenhol azt hallod hogy "depresszió"..Igen, mert nagyon sokan depressziósok..Szóval ne szégyeld magad emiatt, mert ellátogatsz egy pszchiólogushoz..Hidd el, jobb most elrendezni a dolgokat fejben, mint később..Sok embernek a huszas éveiben jönnek elő ilyen mentális problémák..A pszchiólogus ugyanolyan orvos mint a többi..Csak ő csak beszélget veled..Szóval látogasd meg a saját érdekedben.

2017. dec. 4. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) A pszichológuson kívül mit kellene tennem, hogy ne fokozódjon tovább? Biztos, hogy csak ennyi vagy lehet más is?
2017. dec. 4. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát annyi mindent soroltál fel, hogy kétlem hogy egyedül megtudnád oldani a problémáid..De igen..mindent lehet..fejbe kell változtatnod..

Ez a magyar oktatási rendszer egy kalap szar.

Az Európa szintű teszteket a magyarok borzalmasan irják meg..

Akkor mégis mire fell az a napi 8tanóra?

Nemtudom azthiszem Svédországban 3-4órájuk van 1 nap, és szinte ők irták meg a legjobban..Ez a magyar rendszer, túltornázza a diákok agyát és ezzel várja el hogy tanultak legyenek..

Nem csoda hogy kivagy egész nap..énis kivagyok..

Felkelsz, Hazaérsz 4órára, "minden tantárgyra legalább 1órát szánj a tanáraid szerint" szóval az 8óra :DDDd

Szégyen..

Ez okés, hogy nagy a nyomás a suli miatt..Deha már 11-es vagy akkor már bírd ki azt az 1-2évet..Az érettségiig..Igen, ha továbbakarsz tanulni azután is kell.De szerintem Gimnáziumi évek alatt vagy a legterheltebb..Vagy ha Egyetemre mész, és nem levelőzin..De ott is az Orvosi a pusztító..

De a többit amit felsoroltál, hogy nem mersz egyedül menni pl vásárolni, meg magadat kezded el hibáztatni, ezeket felejsd el..Keresd meg a nekedvaló társaságot..

2017. dec. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!