Évente kb mennyi megfázás számít teljesen normálisnak?
Figyelt kérdés
Idén már másodjára lettem náthás, szerintem ez még teljesen jó, más betegségem nem is volt idén.2017. dec. 4. 11:49
1/3 anonim válasza:
Ez még belefér. Általában tavasszal meg ősszel/télen szoktam beteg lenni. De lekopogom, egyelőre csak tavasszal voltam megfázva, de az durva volt.
3/3 anonim válasza:
Nálam évek óta 0, úgy, hogy semmilyen vitamint nem szedek, azt eszem amit épp megkívánok és csak akkor mozgok, ha épp kedvem van hozzá.
De van, akinél évi 2 megfázás meg egy f*sós-hányós vírus játszik, úgy, hogy minden tekintetben odafigyel az egészségére, hogy legalább több ne legyen.
Nem egyforma a szervezetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!