Betegszabadsággal dolgozni?
Sajnos betegszabira kellett jönnöm, felső légúti fertőzés miatt. Pénteken már itthon maradtam, hétvégén kúráltam magam, most úgy voltam vele hogy még 2 napot itthon maradok, hogy teljesen helyrejöjjek. Kimentem a háziorvoshoz, aki megvizsgált, tüneti szert írt csak fel az orrdugulásra, köhögésre. Annyira már nem vészes, 85%-ban már helyrejöttem. De csütörtökön vissza kell mennem ellenőrzésre.
Na már most, így ünnepek előtt nem nagyon esik jól 1 hét kiesés, pláne így hogy már szerdától tudnék dolgozni. Feleslegesnek tartom az 1 hét itthon maradást. Ilyenkor úgymond "táppénz" alatt elmehetek szerdán dolgozni? Igaz a papírt csak csütörtökön kapnám meg, erre a hétre már szinte 100% hogy kiírna csütörtökön, 1 napra szinte biztos hogy nem küldene már el dolgozni.
Vagy ne kavarjak, és ha már így adódott maradjak itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!