Szerintetek ezek a tüneteket aranyérre utalnak (utalhatnak)? -------->Többi lent
Én egy 15 éves fiú vagyok.(3 hónap múlva(Szeptemberbe)leszek 16.
kb olyan 4-5 nappal ezelött észre vettem hogy a végbél nyílásom mellett,van egy kitüremkedő "dudor, púp".
És tegnap este valami nyálkás váladék jött ki belöle.Amugy nem fáj, csak akkor ha hozzá érek.
De nem szokott vérezni amikor WC-n vagyok.
Ja és székrekedésem van , kb 3-4 naponta kell menjek
WC-zni.
Eddig még nem beszéltem senkivel erröl a dologról, mert elég cikinek tartam,(pl h elkell menni a dokihoz és mutatni neki h mi van áááááá.:S
:)
A válaszokat előre is kössz mindenkinek.
Gúnyolódók, és értelmetlen választ adó emberek kíméljenek!!!!Ne írjanak!4:):D :/
Szerintem is aranyér, annak is a küldő fajtája (van külső és belső aranyér is)
Mindenképpen fordulj orvoshoz, de nem hiszem hogy műteni fogják, (hacsak nincs olyan rossz állapotban, de mint mondtad, nem vérzik), mivel fiatal vagy ezért nagyobb az esély hogy /kenőccsel, gyógyszerrel/ javulni fog.
Nagyon ritkán jársz WC-re ami szintén rossz lehet, étrendedre oda kéne figyelned (szilva, szilvalekvár, joghurt, stb ajánlott :P)
Nekem is ilyen koromban volt aranyerem, igaz, belső, de végül rendbejött.
Oké.
A köröm virág krém tényleg hatásos?
Mert a neten néztem h az is nagyon jó rá.
Annak a krémnek amit ti ajánlotok mi a pontos neve?:)
oké.
Ma nem biztos, de holnap reggel 100% hogy elmegyek a gyógyszertárba , és veszek kenőcsőt:)
Remélem használni fog.Majd megirom hogy használt-e.
A 3. válaszolónak nagyon szépen köszönöm a választ.
És a többeknek is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!