A mentősök alkalmazhatnak testi kényszert?
Ez a magyar egészségügy!
Nincs joguk, eszméletednél voltál.
Betegjogi képviselő, ügyvéd, de sok pénzbe fog fájni. Én egy ügyvédet kérdeznék meg.
Gondolom azt hitték részeg vagy, a mocskok. Pont akinek segíteniük kellene.
Engem bedrogoztak buliban, úgy vitt be a mentő, megvertek, elloptak 12.000 Ft-omat, lekötöztek. Nem engedték, hogy telefonáljak a rendőrségnek sem. Nem akartak kiengedni wc-re, meg feküdhettem a saját pisimben, mert nem engedtek ki.
Velük nem tudtam mit tenni, de én többet magyar kórházba nem teszem be a lábam. A rendőrség a nyomozást ismeretlen tettes ellen megszüntette a drog miatt. Még csak egy elnézést se kaptam a kórháztól.
2015.június 22. Zalaegerszeg
A magyar egészségügy díszei.
Utolsó, attól, hogy szedi a gyógyszert, még lehet rosszul!!!
Hadd ne kérjén elnézést érte.
Egyébként nem tudom honnan szeded, de nem bilincselhetnek meg, tartóztathatnak le valakit, mert beteg, mert lenni...
Ez a magyar egészségügy, úgy bánnak veled, mint a patkánnyal, te vagy a rossz, mert beteg mersz lenni. Nem volt közveszélyes, nem támadt senkire.
Nem, nem alkalmazhattak volna erőszakot és a kérdező helyében csendben sem maradnék! Ha nem lennék gyáva a tv-hez is fordulnék, mert ez botrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!